Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

ASA Banka ima više od 440 miliona KM aktive i više od 280 KM miliona kreditnog portfolia i krupnim koracima ide ka svom cilju da se svrsta u red srednjih banaka po veličini u FBiH.

Ovo je rečeno na pres-konferenciji ASA banke na kojoj su predstavljeni poslovni rezultati i imidž kampanja ”Naša i snažna”.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

U toku 2016. godine uspješno je završen proces pripajanja Moja banke Investiciono-komercijalnoj banci Zenica i stvorena je jaka domaća banka – ASA Banka.
Korporativni slogan Banke ”Naša i snažna” najbolje opisuje šta želimo značiti na tržišu. ASA Banka je naša, domaća banka, koja samim tim najbolje razumije potrebe svojih klijenata, te predstavlja stabilnog i sigurnog poslovnog partnera. ASA Prevent grupacija, kao kompanija koja postavlja standarde modernog poslovanja, daje nam potrebnu snagu i sigurnost u našem opredjeljenju za razvoj privrede i društvene zajednice", izjavio je Samir Mustafić, direktor Banke i predsjednik Uprave.

Edin Mujagić, izvršni direktor za finansije i član Uprave ASA Banke kazao je da je ASA Banka prošlu godinu završila sa pozitivnim rezultatom od oko 1,8 miliona KM.
Danas ASA Banka ima više od 440 miliona KM aktive i više od 280 KM miliona kreditnog portfolia. Krupnim koracima koračamo ka svom cilju, a to je da se svrstamo u red srednjih banaka po veličini u FBiH, koje imaju aktivu veću od 500 miliona KM. Na računima ASA Banke naši depozitari drže više od 350 miliona KM, izjavio je Mujagić.

Naglasio je i da je banka dobro kapitalizirana budući da ima kapital od 70 mil. KM (minimalni uvjet za poslovanje je 15 miliona), dok adekvatnost kapitala iznosi oko 18 posto (minimalni regulatorni zahtjev je 12 posto). "Ovi pokazatelji nam daju pravo da kažemo da smo snažna banka", dodao je Mujagić.

Jasmin Spahić, izvršni direktor i član Uprave ASA banke da je fokus banke na izvrsnosti, posebno u poslovnim procesima.
Nastojimo da ispunimo očekivanja klinjenata, ali i vlasnika. Da bi postigli naše ciljeve razvijamo i unapređujemo korporativnu kulturu i poslovne procese, koji omogućuju jednostavne i konkurentne proizvode, ali i kvalitetne usluge prema privredi ali i stanovništvu, istakao je Spahić.





Oznake: ASA Osiguranje,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!