Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Dobre vijesti za sve koji koriste mobilne telefone s Android operativnim sistemom - od sada je Microsoftov Office paket dostupan za preuzimanje i to besplatno.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Na ovaj način Microsoft prećutno priznaje da se niko neće prebaciti na Windows telefone samo da bi mogao koristiti Power Point ili Word. Zato je iz Microsoft-a danas došla vijest kako je Office dostupan korisnicima Android telefona i to besplatno.

Sada napokon možete svoje dokumente u Word, Excel ili Power Point formatu uređivati na svom Android smartphoneu. Osim toga te dokumente ćete moći dijeliti, a kada upalite svoj računar sve promjene koje ste napravili putem mobilnog telefona biće sačuvane.

Ipak vaše dokumente ćete morati da čuvate u "oblaku" kako biste im mogli pristupiti u svakom trenutku ali to neće biti problem jer će Office biti poveziv s većinom davatelja takvih usluga poput Google Drive-a, Box-a, Dropbox-a i Microsoft Sharepoint-a.

Za ličnu upotrebu Office će biti besplatan, a ako ga želite koristiti u komercijalne svrhe moraćete se pretplatiti za cijenu od 100 dolara godišnje. Office za Android će raditi na verzijama KitKat i Lolipop.

 





Oznake: Google,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!