Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Jedinstvena akcija stambenih kredita Union Banke ima za cilj da građanima pomogne u rješavanju jednog od najbitnijih životnih pitanja. Putem posebno kreirane kreditne linije omogućavamo korisnicima izrazito povoljnu kamatnu stopu u fiksnom odnosno nepromijenjenom iznosu tokom cjelokupnog otplatnog perioda, pored smanjenja troškova kreditiranja pružamo Vam sigurnost.

Imajući u vidu značaj rješavanja stambenog problema, Union Banka je obezbijedila kreditnu liniju za stambeno kreditiranje koja se koristi za kupovinu stambenih jedinica ili zamjenske stambene kredite za zatvaranje postojećih kredita i smanjenje kreditnog opterećenja. Posebne pogodnosti se nude porodicama koje prvi put rješavaju stambeno pitanje kroz dodatne olakšice u vidu naknade za obradu kreditnih zajtijeva.

Osnovne karakteristike kreditne linije su :

- Maksimalan iznos kredita je 150.000 KM,

- Maksimalan rok otplate je 15 godina.

- Fiksna kamatna stopa već od 5,49% (EKS 5,79% u primjeru kredita 150.000 / 15 godina sa naknadom od 1    %) (visina kamatne stope zavisi od boniteta klijenta i poslovnog odnosa sa Bankom)

- Dodatna pogodnost za one koji prvi put rješavaju svoje stambeno pitanje je da Banka ne naplaćuje    naknadu za obradu kredita.

Kreiranjem ove jedinstvene ponude u segmentu stambenih kredita, Union Banka pokazuje dosljednost u nastojanju da ispuni svoju primarnu ulogu na finansijskom tržištu a to je da klijentima ponudi kvalitetne bankarske usluge koje odgovaraju njihovim stvarnim potrebama i mogućnostima .

Detaljne informacije o akciji koja traje do 31.12.2014. moguće je dobiti u poslovnicama Union Banke ili na www.unionbank.ba .





Oznake: Union banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!