Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Britanski ambasador u Bosni i Hercegovini Edward Ferguson čestitao je direktoru BBI banke Ameru Bukviću na prestižnoj nagradi „Best Banking CEO B&H 2014”.

Riječ je o priznanju za najboljeg menadžera u oblasti bankarstva u BiH koje svake godine dodjeljuje vodeći finansijski portal „Global Banking & Finance Review“ iz Velike Britanije. Finansijski stručnjaci ocjenjivali su strateške i inovativne pristupe u bankarstvu i ovo  priznanje dodjelili su direktoru BBI banke.

 „Gospodin Amer Bukvić je respektabilan poduzetnik u  Bosni i Hercegovini čije inovativne poslovne sposobnosti i vodstvo daju odlične rezultate. Pod njegovim vodstvom Banka je povećala svoj tržišni udio u svim segmentima poslovanja, te ostvarila porast aktive i depozita. Njegova inovativna i strateška vizija BBI nije strogo vođena komercijalnim bankarskim principima. Takav razvojni pristup daje dobre rezultate, kako u poslovnom domenu, tako i u društveno odgovornom poslovanju kroz organizaciju dodjele stipendija i Sarajevo Business Foruma, međunarodne investicijske konferencije“, stoji, između ostalog u obrazloženju nagrade.

Ambasador Ferguson izrazio je podršku Sarajevo Buisness Foruma koji će se  13. i 14. maja održati u glavnom gradu BiH. Razgovarano je o učešću britanskih stručnjaka na SBF panelima o temama „IT industrija i poduzetništvo“, Proizvodnja zdrave hrane“ i „Edukacija i obrazovanje“. 

 

Tokom susreta sa britanskim ambasadorom razgovarano je o mogućnostima jače saradnje Ambasade i BBI banke naročito na polju edukacije i razvoja poduzetništva. Inače, BBI banka već drugu godinu u saradnji sa Ekonomskim fakultetom iz Sarajeva i britanskim Boltonskim univerzitetom realizira master program Islamsko bankarstvo u BiH.





Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!