Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Sparkasse Bank dd BiH je lansirala na tržište MasterCard Gold debitne kartice sa kojima klijenti, osim beskontaktnog plaćanja, mogu, bez ikakve naknade, podizati novac na svim bankomatima u BiH, bez obzira o kojoj banci se radi.

Sa ovom inovacijom, klijent koji posjeduje ove kartice, ima na usluzi preko 1400 bankomata na kojima mu je omogućeno podizanje gotovine bez naknade, kao da se radi o bankomatu banke izdavaoca kartice. Pored bankomata u BiH klijenti mogu i na preko 7000 bankomata Erste i Sparkasse grupacije širom Evrope također besplatno podizati gotovinu. Uz ovo klijentima je osiguran i besplatan pristup poslovnom salonu Međunarodnog aerodroma u Sarajevu i Beču za vrijeme čekanja leta, bez obzira na aviokompaniju, tip ili klasu putovanja.

Dvije su potpuno nove MasterCard kartice koje u sebi objedinjuju nekoliko funkcionalnosti i to MasterCard Debit kartica i MasterCard Gold Debit kartica, dok je MasterCard Poklon kartica dodatno unaprijeđena.. Korisnici MasterCard Debit kartica mogu vršiti online rezervacije, tako da im u suštini nije potrebna kreditna kartica kada rezervišu hotelski smještaj, avio karte, rent-a-car usluge i sl. Pored navedenog može se upotrebljavati i na internetu za plaćanja bez naknade kod internet trgovaca koji na svojim stranama imaju oznaku MasterCard SecureCode™, što je potvrda bezbjednosti tog trgovca.

"Sparkasse Bank dd BiH kontinuirano nastoji da uvodi najsavremenija rješenja za klijente i konstantno unapređuje svoju ponudu, što uvođenje beskontaktnih MasterCard kartica i potvrđuje. Osim MasterCard Gold Debit kartica, paleta proizvoda sada je bogatija i za MasterCard debitnu karticu, s kojom klijenti sada mogu vršiti sve vrste online rezervacija i plaćanja putem interneta. Tu je i MasterCard Poklon kartica koja je i ranije bila u ponudi, s tim da je ona sad unaprijeđena sa dodatnim funkcionalnostima poput tehnologije beskontaktnog plaćanja i plaćanja na internetu.“ Izjavila je Alma Kratovac, direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom.





Oznake: Sparkasse Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!