Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Raiffeisen banka je započela novu kampanju pod nazivom „Platu preseli za promjenu koja veseli!“, a koja je usmjerena na sve zaposlene građane i penzionere u našoj zemlji. 



U okviru kampanje klijenti koji prenesu mjesečna primanja na Raiffeisen banku ostvaruju dodatni benefit - poklon bon u vrijednosti 100 KM, te povoljnije uslove kreditiranja. Posebna ponuda traje do 31.01.2017. godine, a klijenti poklon bon mogu iskoristiti na jednom od sljedećih prodajnih mjesta: Bingo, Amko Komerc, dm, Petrol. 

„Pored prethodno spomenutih povoljnijih uslova kreditiranja, želim istaći i ostale pogodnosti poput ušteda pri plaćanju Internet i mobilnim bankarstvom, te online apliciranja za kredite i kartice. Dodatno, dostupni smo kroz široku mrežu poslovnica i bankomata a obzirom da nam je zadovoljstvo klijenata uvijek u fokusu na raspologanju smo im i putem savremenih kanala komunikacije kao što su web chat i društvene mreže. Naše primarno strateško opredjeljenje je da kontinuirano unaprjeđujemo našu ponudu kako bismo istu učinili kvalitetnijom i prihvatljivijom za klijente“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao: „Tokom godine za klijente Raiffeisen banke kreiramo posebne ponude, te smo tako i ovaj put paralelno sa ovom kampanjom pripremili dodatni benefit za naše klijente.“ 

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Svim klijentima Banke koji, do kraja godine, subotom u dm prodavnicama izvrše plaćanje Raiffeisen karticama, Banka vraća iznos od 10%. Povrat navedenog iznosa Banka će izvršiti na kraju mjeseca u kojem je obavljena kupovina.





Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!