Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!


Šesta međunarodna investicijska konferencija Sarajevo Business Forum (SBF) "One region, one economy“ počinje sutra u 9.00 sati u zgradi Parlamenta BiH.

Organizatori SBF-a BBI banka i Islamska razvojna banka (IDB) najavili su učešće eminentnih regionalnih i svjetskih lidera i privrednika.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Šesti Sarajevo Business Forum će staviti u fokus cijeli region, promovišući viziju regiona kao evropskog centra za proizvodnju zdrave hrane, centra informacionih tehnologija, centra edukacije za strane studente, te razvoj turizma.

Prvog dana foruma razgovarat će se o potencijalima regiona i mogućnostima ujedinjavanja tržišta te zajedničkom nastupu prema trećim zemljama.

Drugog dana Sarajevo Business Forum održavat će se u konferencijskoj sali hotela Terme na Ilidži.



Svjetski eksperti, predstavnici nekih od najznačajnij regionalnih i svjetskih kompanija i investitora iz oblasti poljoprivrede, turizma, edukacije, poduzetništva i informacionih tehnologija pokušat će iznaći zajedničku strategiju za razvoj ovih oblasti u Jugoistočnoj Evropi. Paralelno sa održavanjem panela bit će upriličeno održavanje bilateralnih poslovnih sastanaka domaćih/regionalnih kompanija sa potencijalnim investitorima iz cijelog svijeta.

Kao i prethodnih godina, u okviru Sarajevo Business Foruma bit će upriličen Ladies program, poseban program za žene. Ovogodišnji SBF Ladies program organiziran je u saradnji sa Asocijacijom poduzetnica One.

Zajednička press konferencija Ladies programa i Asocijacije One na kojoj će se predstaviti incijative ženskog programa održat će se u srijedu 13. maja u 16 sati u hotelu Bosnia.





Oznake:
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!