Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Posebna ponuda u okviru aktuelne kampanje “Na tragu sreće“ a koju prati i nagradna igra za klijente pod nazivom „Osvoji auto“ 

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

„Ljetni period je najčešće ispunjen brojnim događanjima, godišnjim odmorima i putovanjima, a nakon povratka redovnim obavezama na red dolazi analiza stanja naših finansija. Stoga smo za klijente kojima su potrebna dodatna novčana sredstva pripremili posebnu ponudu novčanih kredita po atraktivnoj kamatnoj stopi. Dodatno, našu trenutnu kampanju prati i nagradna igra u okviru koje želimo da nagradimo lojalnost naših klijenata koji nam svakodnevno ukazuju povjerenje, ali i naše nove klijente, koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog kredita, a već primaju platu u Banci, imaju mogućnost da osvoje automobil Toyota Corolla ili jedan od pet mobilnih telefona Samsung Galaxy S8.

           

Dodatno, u okviru posebne ponude koja prati nagradnu igru, dostupni su novčani krediti te krediti za refinansiranje obaveza u drugim finansijskim institucijama po povoljnoj kamatnoj stopi već od 4,39% (EKS 6,07% ), a dodatna pogodnost je 0% naknada za obradu kredita, te kamatna stopa koja može biti fiksna ili promjenjiva, prema klijentovom izboru.

U skladu sa zakonom, nagradna igra na području Federacije Bosne i Hercegovine i Brčko distrikta traje do 30.11.2017., a na području Republike Srpske do 31.10. 2017. pri čemu je predviđen zaseban nagradni fond u vidu jedne glavne nagrade i 5 utješnih nagrada.
Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 31.12.2017. godine u dnevnim novinama kao i na web stranici www.raiffeisenbank.ba.

Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!