Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Nova multifunkcionalna poslovnica koja omogućava savremeni pristup proizvodima i uslugama Moje Banke, BH Telecoma i ASA grupacije otvorena je danas.

 

U moderno opremljenom ambijentu koji ispunjava najnovije tehnološke standarde ove tri domaće kompanije su se dodatno približile svojim kupcima i klijentima. Najveća prednost ove poslovnice je što će korisniku omogućiti obavljanje više aktivnosti na jednom mjestu, uz maksimalnu efikasnost i dostupnost proizvoda/usluge.

 

Na svečanom otvaranju simboličnog naziva „Otvori moj svijet“ u prisustvu poslovnih partnera i klijenata obratio se Mirza Hurem, predsjednik Uprave Moje Banke ističući kako na ovom mjestu, u srcu duhovnosti i tradicije Sarajeva, u općini Stari Grad misija Banke se nastavlja, a vizija dobija puni sjaj. „Kroz saradnju sa dvije najuspješnije domaće kompanije, BH Telecomom i ASA grupacijom, pokazujemo da domaće snage i domaći brandovi mogu i jesu garant napretka društvene zajednice u Bosni i Hercegovini. Vjerujemo da će biti više ovakvih projekata u budućnosti i da će saradnja koju smo napravili sa BH Telecomom i Općinom Stari Grad biti primjer uspješnosti iza koje stoji jasna vizija i jasni ciljevi kojima dokazujemo da je u Bosni i Hercegovini, moguće kreirati i realizirati kvalitetne poslovne ideje.

 

Na otvaranju se prisutnima obratio i Ibrahim Hadžibajrić, načelnik Općine Stari Grad, koji je izjavio: „U vrijeme ekonomske krize širenje poslovne mreže Moje Banke, BH Telecoma i ASA grupacije je ohrabrujući signal kako za građane tako i za privredu Općine Stari Grad. Mi ćemo i dalje nastojati da dobrom upravom privučemo i druge kompanije da svoje poslovanje prošire na našu općinu.

 

Ujedinjenim snagama i BH Telecom je sada bogatiji za još jednu poslovnicu i bliži svojim korisnicima.

BH Telecom je najveći telekom operator i najuspješnija bh.kompanija u zemlji, koja otvarajući još jedan telekom centar ispunjava misiju društveno odgovorne kompanije kojoj je u cilju da bude što bliža svojim korisnicima. Novi koncept poslovnog prostora koji danas otvaramo rezultat je zajedničnog opredjeljenja tri bh.kompanije da našem društvu omogućimo novi pristup u realizaciji njihovih potreba“, rekao je Nedžad Rešidbegović, generalni direktor BH Telecoma.

 





Oznake: Akcije, BHTelecom, Moja Banka, Ponude,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!