Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Kome biste se obratili za pomoć ako ste zaključali ključeve u prtljažnik automobila, ako vam u sred noći na cesti pukne guma ili vam se isprazni akumulator jer ste zaboravili ugasiti svjetla?

Nekoga sigurno imate na umu. Ali šta ako vam se to desi u tri sata ujutro u inostranstvu? Tada većina onih na koje ste ranije pomislili da vam mogu pomoći otpada. I na koga onda u ovakvim slučajevima možete računati?

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača osiguranja - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Tri paketa, 20 asistencijskih usluga, područje čitave Evrope

Ako vam se na putu desi slična neugodnost, vaš najbolji saputnik će biti automobilska asistencija Triglav Osiguranja. To je oblik osiguranja koji vam obezbjeđuje 24-satnu pomoć - usluge auto asistencije i pokriva troškove kako u BiH, tako i na području čitave Europe.
Možete izabrati jedan od ponuđena tri paketa: Standard, Plus ili Comfort i bezbrižno krenuti na put.

Policom osiguranja automobilske asistencije uključene su raznovrsne asistencijske usluge i pokriveni su troškovi njihovog izvođenja do sume osiguranja, bilo da se radi o manjem kvaru na automobilu, prevozu i spašavnju vozila, problemu sa ključevima, dostavi goriva, prevozu osiguranika, dostavi rezervnih djelova u inostranstvo, hotelskom smještaju osiguranika, angažovanju zamjenskog vozača, novčanoj pozajmici u slučaju krađe novca ili dokumenata itd.

Kako automobilska asistencija djeluje u praksi?

Ukoliko nastane osigurani slučaj pozovite broj asistencijskog centra i po pozivu navedite: broj police osiguranja, svoj kontakt broj i kontakte vaših saputnika, mjesto kvara, uzrok nastale štete, broj osoba u vozilu. Za pozive iz BiH trebate pozvati 080 020 269, a za pozive iz inostranstva + 386 1 558 2960.

Sa stručnim saradnikom iz asistencijskog centra ćete se dogovoriti o svim detaljima – gdje će odvesti pokvareni automobil, gdje ste namjeravali ići, kada se vraćate i da li ćete za nastavak puta trebati prevoz. U asistencijskom centru će naručiti popravku kod ugovornog partnera koji je ovlašten za područje na kojem se nalazite.

Sa asistencijom bez brige krenite na put, bilo da se radi o kraćoj relaciji ili je putovanje do vaše željene destinacije 200 kilometara ili više. Jer čak i ako se nešto nepredviđeno desi tokom vožnje, automobilska asistencija je od vas udaljena samo jedan poziv, bez obzira koliko je sati.

Više informacija o osiguranju automobilske asistencije možete dobiti na svim prodajnim mjestima Triglav Osiguranja i putem web stranice www.triglav.ba





Oznake: Triglav osiguranje,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!