Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!
 
BBI banka u saradnji sa kompanijom Mastercard pokrenula je nagradnu igru “Poklon bon k'o bombon“ za sve korisnike BBI Debit Mastercard i Gold Debit Mastercard kartica. 
 
Učešće u nagradnoj igri, koja  traje od 15.08. do 15.12.2018. godine, mogu uzeti svi korisnici BBI Mastercard® kartica koji tokom jednog mjeseca naprave bezgotovinske transakcije na prodajnim mjestima u BiH ili inozemstvu, u ukupnom iznosu od minimalno 150 KM. Minimalni iznos pojedinačne transakcije iznosi 15 KM, a veći broj transakcija stvara veću vjerovatnoću dobitka deset mjesečnih nagrada kao i jedne od šest glavnih nagrada.
 
Izvlačenje dobitnika za prvi mjesec nagradne igre provela je tročlana Komsija slučajnim odabirom putem računara iz liste učesnika koji su stekli pravo sudjelovanja u nagradnoj igri.

Dobitnik prve nagrade – Poklon bona ''AMKO KOMERC'' u vrijednost: 500 KM je ERNEST ŠEHIĆ iz Brčkog. Drugu nagradu u vrijednosti 400 KM - Poklon bon ''BINGO'' dobio je JASMIN NUKIĆ iz Živinica. Treću nagradu – Poklon bon ''BBI CENTAR'' u vrijednosti 300 KM osvojili su HARIS HADŽIĆ i ABDULLAH MEHDY iz Sarajeva.
 
Sretni dobitnici – Poklon bonova ''DOMOD'' u vrijednosti od po 300 KM su ALMASA DUDO iz Sarajeva i ALMIN HELAĆ iz Goražda. Priliku da kupe nešto korisno u ''IMTECU'' imat će sretni dobitnici poklon bona u vrijednosti od po 300 KM ADISA RAMIĆ iz Bugojna i DALIBOR STOJANOVIĆ iz Sarajeva. Poklon bonovi ''TEHNOMAG'' u vrijednosti po 300 KM idu u ruke ELVISA GRUBORA iz Bihaća i MESUDA ŠADINLIJE iz Sarajeva.
 

Nagradna igra se nastavlja i u narednim mjesecima, i svi korisnici BBI Debit Mastercard i BBI Gold Debit Mastercard kartica mogu se uključiti i dobiti priliku da osvoje vrijedne nagrade. Osim mjesečnih nagrada organizatori su za sve korisnike BBI Mastercard kartica pripremili i Glavne nagrade: poklon bon u vrijednosti 7.200 KM kojeg će sretni dobitnik moći iskoristiti na prodajnim mjestima Amko Komerca, zatim poklon bon u vrijednosti 4.800 KM koji će se moći iskoristiti u svim prodajnim mjestima Binga, poklon bon vrijednosti 2.000 KM koji će se moći iskoristiti u prodajnim mjestima u okviru BBI Centra u Sarajevu, te poklon bonovi u vrijednosti od 1.000 KM koje će sretni dobitnici imati priliku iskoristiti na prodajnim mjestima Domoda, Imteca i Tehnomaga širom BiH.

Pravila nagradne igre sa svim detaljima o uslovima i nagradnom fondu dostupna su na zvaničnoj web stranici Bosna Bank International d.d. Sarajevo, gdje će biti objavljivana i imena svih dobitnika nagrada. Sva dodatna pitanja o nagradnoj igri „Poklon bon k'o bombon - Mastercard® BBI kartica po Vašoj mjeri“ mogu se uputiti na e-mail adresu [email protected] ili pozivom na besplatnu BBI info liniju na broj 0800 200 20 svaki radni dan u periodu od 08:00 do 16:30 sati.


Oznake: Bosna Bank International dd, MasterCard,