Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Kupovina na rate od danas je moguća na bilo kojem mjestu u svijetu koje prihvata Visa kartice zahvaljujući novom kartičnom proizvodu koji nudi Sberbank BH.

Cash Card kartični je proizvod koji omogućava kupovinu na rate od 6 do maksimalno 36 rata, zavisno od iznosa transakcije. Osim pogodnosti kupovine na rate, ova kartica nudi i mogućnost realizacije brzog gotovinskog kredita. 

"Strateško opredjeljenje Sberbank je inovativnost u svim segmentima poslovanja. Razvoj proizvoda je područje u kojem smo posebno posvećeni tome. Cash Card je sigurno pravo osvježenje na kartičnom tržištu u Bosni i Hercegovini", izjavio je Edin Karabeg, direktor Sberbank BH. 

"Ključna prednost ove kartice je što s njom možete kupovati na rate i to do maksimalno 36 rata u bilo kojoj trgovini, bilo gdje u svijetu. Nismo željeli ograničavati naše klijente samo na neke određene trgovine, već smo im zaista omogućili otplatu na rate gdje god oni požele, čak i za internet kupovine", izjavio je Jasmin Spahić, član Uprave Sberbank BH.

"Osim kupovine na rate, klijenti su u mogućnosti da realizuju gotovinski kredit u visini odobrenog limita na više od 2,1 milion bankomata u svijetu, te u Sberbank BH poslovnicama", istakao je Spahić.

Proces kupovine na rate je prilično jednostavan, a posebno je bitno naglasiti da kupac ne mora trgovcu naglašavati da želi obaviti kupovinu na rate. Otplata na rate se realizuje po unaprijed definisanom modelu, prema visini transakcije, ali korisnik kartice može naknadno izvršiti smanjenje broja rata u dogovoru sa bankarom, ukoliko to želi. 





Oznake: Akcije, Sberbank BH,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!