Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Intesa Sanpaolo Banka BiH uvela je novu uslugu koja firmama i njihovim kupcima omogućava sigurnu elektronsku trgovinu i pri tome jedina je banka u BiH koja će u tim transakcijama prihvatati sve vrste debitnih i kreditnih kartica Visa, MasterCard, American Express i Diners, te nuditi besplatne usluge savjetovanja. Posebna pogodnost za korisnike Visa Inspire i American Express kartica je mogućnost plaćanje na rate i do 12 mjeseci.

"Usluga je namijenjena pravnim licima, a posebna prednost je što za njenu aktivaciju nema dodatnih troškova.Ovim potvrđujemo našu orijentaciju da pratimo sva moderna tehnološka unapređenja u bezgotovinskim transakcijama, kako bi klijentima pružili bržu i kvalitetniju uslugu", ističe Amir Termiz, član Uprave Intesa Sanpaolo Banke BiH.

Nova usluga Intesa Sanpaolo Banke BiH namijenjena je poslovnim partnerima koji imaju svoje internetsko prodajno mjesto, odnosno web trgovinu te svojim kupcima žele na siguran, brz i jednostavan način ponuditi mogućnost plaćanja bankovnim karticama u realnom vremenu.

Prvi ugovor sklopljen je sa e-kupi, najvećim web trgovcem u BiH.

"Smatramo da smo uz podršku Intesa Sanpaolo Banke poboljšali doživljaj kupovine za bosanskohercegovačkog potrošača, jer sada kupac, na našoj stranici jednostavno i napokon, ima najbolje uslove kupovine uz samo nekoliko klikova. Internet kupovina danas je postala neizostavni dio trgovanja, a njen udio je svakim danom sve veći i važniji. Naš cilj je da kupcima osiguramo najbolji doživljaj kupovine putem interneta a inovacije, praćenje trendova i uvod novih tehnologija su naše vodilje. Potpisivanjem ugovora sa Intesa Sanpaolo bankom napravili smo iskorak u novim tehnologijama i prvi u BIH osigurali svojim kupcima sigurno i pouzdano plaćanje jednokratno i na rate putem interneta", izjavila je Anita Lacmanović, direktorica e-kupi.

Posebno naglašavamo da je ova usluga obezbijeđena vrhunskim 3-D Secure™ programom sigurne internetske kupovine predviđenim za bankarske transakcije.





Oznake: Intesa SanPaolo Banka , Kartice, Ponude,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!