Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!


U posljednjih nekoliko godina, na tržištu se pojavilo nekoliko vrsta zimske odjeće s grijanjem, a nedavno je osvanula i kompanija Ravean, koja putem Kickstartera želi razviti proizvodnju i prodaju jakni i majica s kapuljačom, koje bi nam trebale omogućiti ugodnu temperaturu čak i kada se živa na termometru spusti na -20 C.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Njihove jakne u sebi posjeduju posebne ultratanke grijaće panele, koji se napajaju baterijom od 12, 7, ili 5 V.

Zahvaljujući baterijama, za koje kažu da su ih sami patentirali, jakne će vam čak i na temperaturama između -10 i -20 C omogućiti 10 sati grijanja na slabom grijanju, 5-6 sati na srednjem, te 3-4 sata na najjačem.

Pored toga, jakne su opremljene sistemom za cirkulisanje topline, koji omogućava da se grijete na onim mjestima gdje želite. Dodatna zanimljivost Ravean odjeće s centralnim grijanjem je u tome što se baterija koja služi za napajanje grijaćih ploča, može koristiti za punjenje mobitela i tableta putem ugrađenog USBa.

Baterija bi prema tvrdnji Raveana, s jednim punjenjem trebala omogućiti 6 ciklusa punjenja vaših gadgeta. Uz jaknu se dobiju i rukavice, koje se mogu spojiti na sistem grijanja jakne konektorom koji dolazi iz rukava, što znači da će vam zimi i prsti biti na toplom.

Pored svega toga, Ravean navodi da su jakne i rukavice izrađene od tankog i laganog materijala koji omogućava veliku slobodu kretanja, te su nepromočive, a mogu se prati u mašini za pranje veša.

Jakne se putem Kickstartera mogu naručiti po cijeni od 165 dolara dok se jakne sa kapuljačom prodaju već po cijeni od 96 dolara, a isporuke bi trebale započeti u februaru 2016. godine.





Oznake:
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!