Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

VISA Electron Prepaid kartica pruža i lakšu kontrolu troškova studentima ili sigurnu opciju džeparca za najmlađe. Uz jednostavan način dopune, korisnicima omogućava kupovinu u više od 200 zemalja na mjestima sa oznakom VISA.

Za jednostavnu i brzu internet kupovinu, lakšu kontrolu troškova studentima ili kao sigurna opcija džeparca za Vaše najmlađe, Union Banka Vam nudi VISA Electron Prepaid karticu koja, uz jednostavan način dopune, korisnicima omogućava kupovinu u više od 200 zemalja na mjestima sa oznakom VISA.

Ova kartica Vam pruža punu kontrolu limita i potrošnje i nije personalizirana, što znači da na njoj nema imena i prezimena korisnika kartice, te za posjedovanje ove kartice ne morate biti ni klijent Banke po nekom drugom osnovu.

VISA Prepaid karticu mogu koristiti i mlađi od 18 godina, stoga je ova kartica idealno rješenje za džeparac na ekskurzijama i putovanjima, a kako je prihvaćena na više od 24 miliona VISA prodajnih mjesta, kao i na bankomatima u BiH i inostranstvu, to je čini izuzetno pogodnom za plaćanje na putovanjima.

Karticu možete dopunjavati prema svojim potrebama na šalteru Banke i to uplatom gotovine kao i putem elektronskog bankarstva Union Banke. Minimalni iznos za uplatu je 10KM, a maksimalni 5.000 KM i ne postoji mogućnost odlaska u minus. Broj kartica koje može kupiti jedan klijent nije ograničen, a stanje na kartici se može provjeriti na svim bankomatima Banke kao i na bankomatima BH mreže bankomata i ona važi 24 mjeseca.

“Mogućnosti su velike, a sve što je potrebno da Visa Prepaid Union Banke bude i Vaša kartica, jeste da nas posjetite u jednoj od naših poslovnica već danas!”, poručuju iz Union Banke.

 





Oznake: Akcije, Ponude, Union banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!