Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

BBI banka upriličila je danas u Goraždu svečanu dodjelu stipendija iz Fonda Sheikh Saleh Kamel za 100 učenika i studenata iz regija centralne i istočne BiH.

Projekat dodjele 500 stipendija godišnje za djecu bez jednog ili oba roditelja u BiH BBI banka radi uz podršku filantropa Sheika Saleha Kamela, osnivača i vlasnika Al Baraka grupacije. Dodjelom 100 stipendija u Goraždu zaokružen je ciklus od 500 stipendija za ovu školsku godinu. Ranije je BBI banka organizirala dodjelu stipendija za bihaćku, tuzlansku, mostarsku i zeničku regiju.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Čestitke dobitnicima i zahvalnost BBI banci što je prepoznala obrazovanje kao jedan od temelja razvoja društva uputili su premijer Bosansko-podrinjskog kantona Emir Oković i načelnik Općine Goražde Muhamed Ramović.

Načelnik Goražda je naglasio je da BBI banka ovakim projektima, kao i organizacijom Sarajevo Business Foruma pokazuje da nije obična banka, već društveno odgovorna finansijska institucija.

O značaju obrazovanja i vrjednosti BBI projekta govorili su i Seid Eminović šef Ured za osnovno i srednje obrazovanje u Upravi za obrazovanje i nauku Rijaseta Islamske zajednice u BiH, te muftija goraždanski Remzija Pitić. Muftija je čestitajući dobitnicima poručio da istraju u stjecanju znanja i zahvalio se BBI banci na podršci.

„Veoma smo sretni da smo danas ovdje u Goraždu da podržimo ove mlade ljude u njihovim nastojanjima da steknu što bolje obrazovanje. BBI banka putem svoje filijale je investirala više od sedam miliona KM u općinu Goražde. Posebno smo ponosni na činjenicu da smo kroz tursku liniju pomogli održivi povratak u ovom području. Stipendiranje djece je kontinurani proces u kojem je tokom četiri godine dodjeljeno oko četiri miliona KM,a kroz druge fondove također smo stipendirali nadarene učenike i studente. Ove aktivnosti bit će nastavljene i ubuduće.„ izjavila je Azra Čolić, rukovodilac BBI VIP biznis kluba.

Alma Delizaimović, predsjednica Kantonalne asocijacije Fatma zahvalila se u ime Asocijacije filantropu Salehu i BBI banci za njihov trud i pomoć djeci iz cijele BiH.

Studentica prve godine mašinskog fakulteta Emina Haljukić i Danijela Javorac, studentica prve godine filozofskog fakulteta zahvalile su BBI banci i filantropu Sheikh Salehu Kamilu u ime dobitnika, kazavši kako je ovo veliki podsticaj da nastave dalje postizati odlične rezultate.

 

  





Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!