Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Donacije uručene udruženjima u Čitluku, Ćeliću, Modriči, Sarajevu i Banja Luci 

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

„Svjesni smo velikog broja ljudi kojima je i najmanja pomoć dobrodošla, a kao društveno odgovorna kompanija, nastojimo svoj uspjeh podijeliti sa zajednicom u kojoj djelujemo, te olakšati svakodnevnicu onima kojima je to najpotrebnije. Iskreno se nadam da će donirana sredstva udruženjima olakšati njihove svakodnevne aktivnosti, te nam je zadovoljstvo što smo u ovo predpraznično vrijeme obradovali one kojima je to najpotrebnije“, izjavio je Karlheinz Dobnigg heinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke u Bosni i Hercegovini, te je dodao da ovakva podrška ne bi bila moguća bez klijenata kojima se ujedno zahvalio na ukazanom povjerenju.


Banka je povodom katoličkog Božića, donirala 10.000 KM Udruzi roditelja i prijatelja djece sa posebnim potrebama „Susret“ iz Čitluka, a povodom Nove godine u istom iznosu donirana su sredstva Udruženju „Srce za djecu koja boluju od raka“ iz Sarajeva, SOS Dječijem selu Sarajevo, te Udruženju za pomoć nedovoljno razvijenim licima iz Banja Luke. Također, Udruženju za pomoć nedovoljno razvijenim licima iz Modriče uručena je donacija od 10.000 KM povodom pravoslavnog Božića.


Raiffeisen banka već tradicionalno sredstva namijenjena kupovini i slanju čestitki svojim klijentima i partnerima usmjerava u humanitarne svrhe, odnosno donacije različitim udruženjima čiji su štićenici prije svega djeca, a što je dio strategije održivosti Raiffeisen Grupacije. Jedan od stubova ove strategije jeste i biti angažovani građanin u zajednici u kojoj djeluje i aktivni sudionik u suočavanju sa društvenim pitanjima i izazovima.





Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!