Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

„Kontinuirano nastojimo da kroz različite programe nagradimo lojalnost naših postojećih klijenata, ali također želimo omogućiti pogodnosti i za naše nove klijente. Stoga, u okviru aktuelne kampanje, svi novi korisnici Visa Magic kreditne kartice koji budu plaćali proizvode i usluge ovom karticom, u ukupnom iznosu od 1.000 KM ili više, ostvaruju pravo na povrat dijela potrošenog iznosa. Ova ponuda traje do kraja septembra tekuće godine“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da je jedan od ciljeva Banke klijentima isporučiti visokokvalitetne i prilagođene usluge, te ojačati zajednički, partnerski odnos.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

U okviru posebne ponude za sve klijente koji postanu korisnici Visa Magic kreditne kartice, a koja vrijedi od 05.07. do 30.09.2017. godine, Banka će za ukupan potrošeni iznos od 1.000 KM ili više na Visa Magic kartici izvršiti povrat dijela potrošenog iznosa od 25 KM. Ukoliko klijenti pored navedenog u toku trajanja akcije prenesu i platu na Raiffeisen banku očekuje ih povrat dijela potrošenog iznosa od ukupno 125 KM. Povrat će biti izvršen na Visa Magic karticu u oktobru ove godine.

Visa Magic je međunarodno prihvaćena kreditna kartica koja klijentima omogućava podizanje gotovine na bankomatima u zemlji i inostranstvu do 36 rata, pri čemu je podizanje gotovine na Raiffeisen bankomatima u BiH bez naknade. Također, ova kartica omogućava: plaćanje roba i usluga u zemlji i inostranstvu uz otplatu do 36 rata, internet plaćanje na rate, te beskontaktno plaćanje.

Klijenti zahtjev za Visa Magic kreditnu karticu mogu podnijeti online, na brz i jednostavan način, putem web stranice Raiffeisen banke: https://www.raiffeisenbank.ba/bhs/menu/view/862/visa-magic-kartica , te time doći do kartice, uz samo jednu posjetu poslovnici Banke i to prilikom preuzimanja kartice. 

Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!