Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Morate biti online po svaku cijenu? Ne paničarite! Postoji nekoliko načina kako možete pronaći WiFi gdje god da se nalazite.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Ako želite brz i jednostavan način da skenirate Vašu oblast da pronađete najbliži WiFi, potražite besplatnu aplikaciju WeFi. WeFi ima listu od preko 200 miliona WiFi hotspot tačaka širom svijeta, tako da nikada nećete morati da idete predaleko da pronađete internet konekciju.

Drugi način da se konektujete je pomoću tzv. tetheringa. Tethering je funkcija koja pretvara Vaš smartfon u prenosivi WiFi hotspot, a većina pametnih telefona ima već ugrađenu ovu funkciju.

Da biste aktivirali tethering, idite u Vaša WiFi podešavanja i omogućite “personal hotspot” opciju. Kada ste to postavili, Vaš telefon će se pojaviti kao dostupna WiFi mreža, tako da možete da dijelite konekciju Vašeg telefona sa laptopom ili tabletom.

Ipak, pripazite na jednu stvar. Tethering ima tendenciju da iskoristi sav mobilni internet telefona poprilično brzo, tako da provjerite uslove pod kojima koristite mobilni internet.

 

Dakle, nemate internet? E, pa nema više problema. Probajte neku od ovih opcija i moći ćete da pronađete slobodnu konkeciju, bilo kada i bilo gdje!

 




Oznake: Internet, Mobilna telefonija, Vodiči ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!