Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

U današnje vrijeme sve više ljudi kupuje preko Interneta, a da i ne znaju da postoji način uštede novca. Browser ekstenzije će vam omogućiti da iskoristite online kupone, pratite najbolje cijene, pa čak i da dobijete povrat novca za kupovinu.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

CouponCabin Sidekick

Jedna od ekstenzija koja će vam uštediti novac zahvaljujući kuponima jeste CouponCabin Sidekick. Pored toga će se pobrinuti da dobijete i povrat novca na više od 1800 WEB stranica među kojima su i Amazon, Kohl’s, Best Buy i Target. Kada kupujete online, ova ekstenzija će vas obavijestiti o procentu, kao i o svim kuponima koje možete koristiti. Pristup kuponima imaju svi kupci, ali ako želite povrat novca za to će vam trebati CouponCabin nalog.

Ono što je najbolje jeste činjenica da će vam browser ekstenzija CouponCabin Sidekick u Google pretragama prikazati koje online prodavnice nude opciju povrata novca što će vam pomoći da se odlučite na kojem mjestu želite kupovati.

Coupons at Checkout

CouponFollow nudi veoma popularnu browser ekstenziju Coupons at Checkout koja olakšava umetanje kupona u odgovarajuće kutije kada se odjavljujete iz online prodavnica. Kada instalirate ovu ekstenziju nećete se morati registrovati da biste imali pristup kuponima. Nakon što obavite svoju kupovinu i odjavite se iz online prodavnice, kutija za umetanje kupona će automatski postati crvena.

Kada kliknete na crvenu kutiju pojaviće vam se padajući meni svih trenutnih kodova i sve što vi treba da uradite jeste da izaberete kupon koji želite koristiti.

InvisibleHand

Zamislite da kupujete na jednoj WEB stranici, a onda dobijete obavještenje da isti proizvod na drugom mjestu možete naći po mnogo povoljnijoj cijeni. To je upravo ono što se dešava kada koristite browser ekstenziju InvisibleHand. Pored toga, ova ekstenzija će vas informisati o svim kuponima koje na određenom prodajnom mjestu na Internetu možete koristiti.

Osim informacija o povoljnim cijenama odjeće i nakita, InvisibleHand će vam pomoći i u potrazi za letovima, hotelskim sobama i autima za iznajmljivanje. Dok kupujete na servisima poput Expedie, Travelocityja ili Orbitza ova ekstenzija će istovremeno pretraživati ponude avio – kompanija i hotela, te vas obavijestiti o najboljoj opciji.





Oznake: Amazon , Google, Internet, Kartice, Štednja,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!