Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Povodom Kurban bajrama predstavnici Banke uručili su donaciju Centru za učenike sa posebnim potrebama.

„Istinsko je zadovoljstvo biti u prilici uručiti donaciju ovom Centru čija je misija krajnje humana i plemenita, a to je podrška djeci i mladima koji imaju poteškoće u razvoju s ciljem njihovog integrisanja u društvenu zajednicu. Svjestan sam da se udruženja i organizacije čiji je fokus djelovanja usmjeren na brigu o ovom segmentu društva često nalaze u nezavidnom položaju stoga nastojimo pomoći njihov rad, kako finansijski tako i kroz volonterske aktivnosti naših zaposlenika, te se iskreno nadam da će donirana sredstva olakšati rad ovog Centra i svakodnevnicu njegovim korisnicima“ izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, koji je ovu priliku iskoristio i da se zahvali klijentima bez kojih ovakva vrsta podrške ne bi bila moguća.

Centar za učenike s posebnim potrebama koji djeluje o okviru Prve osnovne škole u Konjicu osnovan je s ciljem bolje uključenosti osoba sa posebnim potrebama u obrazovni sistem te poboljšanja kvaliteta života ove populacije i njihovih porodica. Uručenjem donacije u iznosu od 5.000 KM ovom Centru, Raiffeisen banka je nastavila dugogodišnji projekat darivanja povodom vjerskih i novogodišnjih praznika u okviru kojeg sredstva, umjesto na slanje čestitki svojim klijentima, usmjerava u donacije udruženjima humanitarnog karaktera.

Raiffeisen banka, kao društveno odgovorna kompanija, kontinuirano podržava rad ustanova i institucija čiji su štićenici djeca i najosjetljiviji segmenti društva.

Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!