Opšte informacije

Korištenjem i pristupom stranicama domene kliker.ba korisnici izjavljuju da su saglasni i upoznati sa uslovima i pravilima korištenja stranice i korisničkih ličnih podataka.

Kliker svojim posjetiocima nudi tačne, objektivne i relevantne informacije o uslugama industrija telekomunikacija, bankarstva i osiguranja. To je omogućeno kroz objave članaka na aktuelne teme iz pomenutih oblasti, pojašnjenja pojmova, javno dostupan prostor za ocjenu i komentare od strane registrovanih korisnika kao i poređenje glavnih karakteristika ovih usluga.

Na taj način korisnici dobivaju cjelovitu i jasnu sliku kako bi za sebe odabrali najbolju uslugu u ponudi tržišta. Ponekada će to značiti odabir najpovoljnije ponude a nekada ponude sa karakteristikama koje najviše odgovaraju pojedinom posjetiocu. Upotrebom pomenutih servisa korisnici se sami informišu, porede i biraju usluge i ponuđače koji najbolje odgovaraju njihovim zahtjevima.

Kliker.ba u tom procesu služi kao centralno mjesto svih relevantnih informacija o uslovima i ponudama a kako bi korisnici jednostavno i brzo dobili najkvalitetnije aktuelne informacije.

Sve informacije i podaci objavljeni na web adresi kliker.ba, a posebno cijene, karakteristike i uporedbe usluga, kao i odgovarajuće prezentacije, dizajn i software, zaštićene su autorskim pravom kompanije Kliker.ba Sarajevo. Kliker.ba sebi zadržava sva odgovarajuća prava u skladu sa Zakonom i autorskim pravima u BiH .

Time web portal kliker.ba služi za informisanje i besplatno poređenje karakteristika usluga za fizička i pravna lica. Za komercijalnu upotrebu servisa i sadržaja sa kliker.ba potrebno je zatražiti saglasnost.

Kopiranje, prenošenje i distribucija sadržaja sa web portala kliker.ba dozvoljena je isključivo uz saglasnost i na upit putem [email protected]

Korisnici koriste i upravljaju ovim informacijama na svoju odgovornost i slažu se da se ovi uslovi odnose se na cjelokupan sadržaj Klikera.

Korištenjem kliker.ba korisnici prihvataju Uslove korištenja kao i Izjavom o ličnim podacima i privatnosti te daju saglasnost kliker.ba da ih putem elektronskih kanala periodično informiše o uslugama pomenutih industrija. Ukoliko žele, korisnici se mogu odjaviti sa ovih servisa portala kliker.ba a o tome nas obavijestiti putem mail adrese [email protected]

Prenošenje sadržaja koji nisu u skladu sa Uslovima korištenja i Izjavom o ličnim podacima i privatnosti podataka strogo su zabranjeni. Pored toga, prenos sadržaja bez odobrenja portala kliker.ba kao i informacije, ponude bilo kakvih usluga ili proizvoda, reklamiranje i oglašavanje, bez odobrenja ne smiju biti komunicirati na stranicama web portala.

Kliker.ba je centralno mjesto informacija o uslugama i ponudama iz bankarskog, osiguravajućeg i sektora telekomunikacija i kao takav nije odgovoran za eventualne gubitke ili štete nastale upotrebom objavljenih informacija.

Na kliker.ba stoje linkovi ka drugim web stranicama i portalima. Za sadržaj na tim web strancima ne možemo biti odgovorni te se od njihovih sadržaja distanciramo.

Bilo koji spor ili zahtjev, proizašao iz ili koji je u vezi s ovim Uslovima, ili u vezi s njihovim provođenjem, u nadležnosti je suda u Sarajevu, s čime je korisnik saglasan i daje svoj pristanak korištenjem ovih internetskih stranica. Web portal kliker.ba u vlasništvu je kompanije Kliker.ba Sarajevo. 

Podaci objavljeni na portalu kliker.ba su podaci promjenljive kategorije i imaju informativni karakter, te stoga nisu nužno službeni i obavezujući podaci ponuđača navedenih usluga. Potpuni, tačni i potvrđeni podaci se mogu dobiti isključivo putem zvaničnih kanala ponuđača, njihovih zvaničnih web stranica, poslovnica, kontakt telefona ili servisnih centara.

Kliker.ba ne garantuje tačnost informacija sadržanih na ovoj web stranici niti preuzima obaveze ili bilo koji oblik pravne odgovornosti u vezi sa konačnim rezultatom koji se dobije pomoću ponuđenih informativnih servisa, kalkulatora ili tabela rangiranih ponuda.
Ovaj web portal je informativne prirode i zasniva se na podacima koje dobije od ponuđača usluga. Podaci o proizvodima i uslugama preuzeti su sa web stranica ponuđača ili putem ostalih medija i formalno-pravno obavezujući niti zagarantovani.

Iz ovih razloga naše korisnike obavezujemo da nas u slučaju bilo kakvih pitanja ili nedoumica direktno kontaktiraju sa pitanjima i prijedlozima.

Registracijom na www.kliker.ba smatra se da je korisnik u cijelosti pročitao, razumio i prihvatio Uslove korištenja.

Za sva dodatna pitanja, komentare ili sugestije stojimo Vam na raspolaganju i ohrabrujemo da nam se obratite putem email adrese [email protected] 

Pravila prenosa sadržaja

Kliker.ba ohrabruje prenose svojih sadržaja sa ciljem ispunjena svoje misije - centralnog mjesta brzog i jednostavnog informisanja o ponudi usluga iz različitih industrija.

Svi sadržaji, informacije, komentari, slike, fotografije i grafike, objavljeni na kliker.ba autorsko su vlasništvo.

Dijeljenje informacija i sadržaja iz rubrika ponuda, članaka ili komentara u tom smislu podržavamo ukoliko su Vama isti korisni ili zanimljivi.

U procesu prenošenja našeg sadržaja profesionalnost i kolegijalnost nalažu obavezno navođenje izvora sadržaja kao i direktnog linka na sadržaj (ukoliko se radi o internet mediju).

Za slučaj da niste sigurni kako ili na koji način prenijeti i preuzeti sadržaj uvijek budite slobodni da nas kontaktirate za upit i savjet.
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!