Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme? 

Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?


Tražili i poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?

Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?Nekada smo aktuelne ponude morali tražiti dugo i mukotrpno. To bi obuhvatalo pretrage po mnogim web stranicama ponuđača, forumima i poslovnicama banka, osiguranja ili telekoma. Takve informacije teško je bilo sakupiti, uporediti i odlučiti se za najbolju ponudu. One su bile nejasne, komplikovane i nedovoljno ažurne.

U potrazi za najboljim ponudama koje tržište nudi danas je, uprkos internetu, teško  pronaći sve ponuđače i aktuelne ponude na jednom mjestu.

Video demonstracija vodi Vas kroz funkcionalnosti portala i primjerom pokazuje kako koristiti kliker.ba

 

   

Naš servis prikuplja i objedinjuje sve aktuelne informacije vezane za bankarstvo, osiguranja i telekome na jednome mjestu - portalu kliker.ba. 

Sve ponude na jednome web servisu omogućavaju jednostavna poređenja i rangiranja glavnih karakteristika usluga na našem tržištu. Pored toga, dodatne informacije o ponuđačima, njihovim lokacijama, radnom vremenu i kontaktima, ubrzavaju i olakšavaju pristup aktuelnim ponudama za kojima tragamo.

   

Kada uporedimo i izaberemo pravu uslugu šaljemo upit - time brzo i jednostavno online kanalom stupamo u kontakt sa ponuđačima i tražimo ponudu.

Kao značajnu karakteristiku navodimo omogućenu društvenu interakciju - otvoren i objektivan kanal koji je svim registrovanim korisnicima besplatan za korištenje. Korisnici ocjenjuju ponuđače i usluge, komentarišu, prenose vlastita iskustva i tako savjetuju javnost.

   

Registrovani korisnici tako, pored mogućnosti ocjenjivanja i komentarisanja, mogu uređivati vlastiti profil. To im omogućava pogodnosti - snimanje pretraga i ponuda, aktuelne informacije od ponuđača i korisnika. Sve ponude moguće je podijeliti i putem društvenih mreža. Izaberite sebi najbolju i podijelite je prijateljima i kolegama. 

Pojmovnik sadrži mnoga objašnjenja stručnih i komplikovanih pojmova. Svrha mu je da dodatno pomogne kod odluke time što jasno i precizno tumači suštinu i stvarno značenje opisa usluga.

   

Rubrika Aktuelno redovno donosi važne novosti, članke, objave i ponude usluga u formi bloga koje je moguće komentarisati ili podijeliti putem društvenih mreža.

Za posjetioce koji redovno tragaju za posebnim ponudama u rubrici Akcije izdvajamo one često ograničenog trajanja, posebnih uslova sadržaja, količina ili cijena usluga.

Prijavom na redovni newsletter osiguravate sebi podsjetnik koji nudi najaktuelnije ponude i informacije vezane za svijet bankarstva, osiguranja, telefonije i televizije.

   

Naš servis online, brzo i jednostavno, omogućava provjere svih dostupnih ponuda proizvoda i usluga banka, osiguranja i telekomunikacija.

U procesu odabira naša je misija da, često komplikovane i stručne termine, pojednostavimo, pojasnimo i tumačimo
U toj misiji smo angažovani, stručni i uvijek aktuelni.

Najpovoljnije ponude nisu uvijek i najbolje. Trudimo se prikazati orginalne cijene proizvoda i usluga zajedno sa svim skrivenim i dodatnim troškovima kako bi potrošači imali jasan i cjelovit prikaz ponude.

 


Internet portal Kliker.ba je samostalan, aktuelan, neutralan i nezavisan servis koji služi interesima korisnika. Internet kanalom spajamo ponuđače usluga i posjetioce portala.
Time je svima dostupna mogućnost donijeti najbolju odluku kod kupovine proizvoda i usluga banaka, osiguranja i telekomunikacija.   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!