Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Arhiviranim porukama možete pristupiti u svakom trenutku, ali kada uđete u svoje poruke na prvi pogled ih nećete vidjeti.

Sve dok ne odete do sekcije „Archived“ koja se nalazi u sekcije „More“, a pored „Inbox“ i „Other“, poruke koje ste odlučili da sakrijete, nećete moći vidjeti.

Međutim, ukoliko dobijete poruku od kontakta od kojeg ste poruku, odnosno čitavu konverzaciju arhivirali, poruke će se ponovo prebaciti u vaš Inbox, tako da se na ovu opciju baš i ne možete u potpunosti osloniti.

Da biste sakrili određene poruke i razgovore, pratite sljedeće korake:

  • Otvorite sve vaše poruke, tako što ćete na glavnoj stranici kliknuti na ikonu koja označava poruke, te kada vam se otvori lista posljednjih nekoliko poruka, ispod njih će vam stajati opcija „See All“ na koju također treba da kliknete.
  • Sa lijeve strane će vam se pojaviti lista svih poruka, počev od najnovijih. Dovedite kursor do one koju želite „sakriti“ , kada ga malo pomjerite, a ne treba da klikate, sa desne strane poruke će vam se pojaviti mali sivi znak „x“ koji je potrebno da kliknete. Ovim ste poruku premjestili u „sakriveni“ folder, a ako vas ista osoba ponovo kontaktira, konverzacija će opet biti premještena u „Inbox“.
  • Da biste pronašli ovu poruku, ponovite korak sa početka ovog teksta koji će vas odvesti u arhivirane poruke u sekciji „Other“.
Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

U ovom koraku ćete poruke trajno obrisati iz vašeg „Inbox-a“, iako će se i dalje pojavljivati u porukama prijatelja sa kojim ste se dopisivali.

Kada otvorite poruke koje želite obrisati, odnosno cijeli razgovor, iznad tog prozora ćete vidjeti ikonicu u obliku malog točka.
Kada kliknete na njega otvoriće vam se opadajuća lista, na kojoj se nalazi „Delete Messages“, kada odaberete ovu opciju, na cijeloj konverzaciji će se pored svake poruke stvoriti mali kvadrat, a označite svaki koji se nalazi pored one koju želite obrisati. Nakon označenih svih poruka koje želite obrisati, ispod razgovora kliknite na ikonu „Delete“.

Ukoliko želite da obrišete sve poruke, odnosno cijelu konverzaciju sa nekim od prijatelja, ponovite postupak sa otvaranjem poruke, iz prethodnog koraka, ali kada kliknete na ikonicu u obliku točkića, na listi je potrebno da kliknete na „Delete Conversation“.

Nadamo se da smo vam pomogli, a ako brinete da li će vaši prijatelji, koji su učestvovali u razgovoru koji ste obrisali, dobiti bilo kakvu notifikaciju, ne brinite - kod njih će sve izgledati kao i kod vas prije nego što ste obrisali razgovor.





Oznake:
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!