Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Uz besplatno otvaranje usluge Mobilnog bankarstva Moje Banke imate mobilnost u plaćanju računa, a troškovi naknada za obavljene transakcije su znatno niži nego na šalterima Banke. Klijent na svom telefonu ima uvid u sve proizvode koje koristi u Banci (računi, štednja, plaćanje rate kredita, finansiranja i kartice), a može obavljati i usluge transfera i konverzije novca.

Tako naprimjer, plaćanje računa putem mBanking usluge je 40 posto jeftinije u poređenju sa plaćanjem na šalterima, dok se konverzija valuta može vršiti uz znatno povoljnije naknade, počev od 0,20 posto naknade za konverziju KM/EUR valute.

"U toku predstojećih novogodišnjih praznika, ono što je sigurno je da svi želimo imati više vremena za sebe i svoje bližnje, nego stajati u redu da bi platili račune. Posebno može biti otežavajuća okolnost skraćeno radno vrijeme poslovnica. Zato, toplo preporučujem Mobilno bankarstvo kao uslugu koja vam omogućava da iz udobnosti svog doma vrlo jednostavno i sigurno izvršite potrebna plaćanja", izjavila je Vildana Bešlija, rukovodilac Odjela za marketing i komunikacije Moja Banka d.d. Sarajevo.

Ukoliko niste imali priliku da koristite uslugu mBanking do sad, možda ovaj članak motivira neke od vas na korištenje ove usluge, posebno ukoliko ste smartphone korisnik.





Oznake: Moja Banka,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!