Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Telemach - Društvo za pružanje usluga u oblasti telekomunikacija d.o.o. Sarajevo je donijelo Odluku o namjeravanoj reorganizaciji (pripajanju) sa društvom "Global Internet" iz Novog Travnika.

Kako je navedeno o Odluci "Global Internet" nastavit će pravni kontinuitet rada postojećeg društva i društva koje se pripaja, a društvo "Global Internet" će se brisati iz registra privrednih društava Općinskog suda u Travniku.

Društvo „Global Internet" će se pripojiti društvu sljedniku „Telemach", prijenosom cijele imovine na društvo sljednik bez provođenja postupka likvidacije, a društvo sljednik će preuzeti prava i obaveze pripojenog društva i time postaje univerzalni sukcesor pripojenog društva.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Kako je ranije javljano, Konkurencijsko vijeće BiH još u februaru ove godine je odobrilo koncentraciju na tržištu distribucije televizijskog programa, signala i pružanja internet usluga u Bosni i Hercegovini Telemachu koji je kupio 100 posto osnovnog kapitala privrednog subjekta Global Internet d.o.o. Novi Travnik.

Osim Global Interneta, Telemach je u aprilu preuzeo Total TV iz Banja Luke, a prije toka ilidžanski ASK ,a mnogo ranije Vrbasku kablovsku televiziju – Network“ d.o.o. Bugojno, M&H Company d.o.o., BHB CABLE TV d.o.o. Lukavac, KATV ''HS'' d.o.o. Sarajevo, HKB net ...





Oznake: Telemach,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!