Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Tročlano Predsjedništvo BiH na čelu s predsjedavajućim Mladenom Ivanićem pokrovitelj je ovogodišnjeg Sarajevo Business Foruma (SBF) koji se 13. i 14. maja održava u glavnom gradu BiH.

Organizator konferencije, koja se već šestu godinu zaredom održava u BiH, je BBI banka u saradnji sa Islamskom razvojnom bankom (IDB). Konferencija se održava pod motom “One Region, One Economy“ i okupit će najznačajnije poslovne i političke lidere iz regiona i svijeta.

Naziv konferencije pokazuje jasnu opredjeljenost BBI razvoju ne samo BiH već i cjelokupnog regiona Jugoistočne Evrope. Posebna pažnja bit će posvećena mogućnostima razvoja poduzetništva s fokusom na IT industriju, razvijanju regiona kao centra organske hrane za Evropu, te pozicioniranju regiona kao edukativnog centra. Jedan od najvažnijih ciljeva konferencije je uvezivanje i predstavljanje prirodnih i ljudskih resursa regiona te otvaranje vrata regionalnim kompanijama za izlazak na tržišta zemalja Istoka i sjeverne Afrike gdje već postoji tradicija dobrih poslovnih odnosa.

Iz godine u godinu Sarajevo Business Forum okuplja više od 1.000 učesnika i ima punu medijsku pokrivenost, kako lokalnu, tako i internacionalnu.

 

 

 

 

 

 

 


Podršku SBF-u nedavno je izrazio i britanski ambasador u Sarajevu, Edward Ferguson, koji je posebno istakao važnost društveno odgovorne uloge koju BBI banka ima u razvoju poduzetništva i sistema obrazovanja u BiH.

Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!