Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Sberbank BH je u svoju ponudu uvrstila novi kreditni proizvod, Bonus kredit, čime je potvrdila nastavak inovativnog pristupa potrebama klijenata. Radi se o kreditnom proizvodu koji nagrađuje urednost u otplati kredita isplatom bonusa klijentima, navode iz Sberbank BH.

Visina bonusa je 1 posto od iznosa inicijalno odobrenog kredita koji se klijentima isplaćuje godišnje. Maksimalan iznos kredita je do 30.000 KM sa rokom otplate do 7 godina, dok povrat koji klijent može ostvariti iznosi do 2.100 KM.

"Fokus ovog proizvoda, ali i kampanje u cjelini je na klijentima koji redovno otplaćuju kreditne obaveze, a koji su do sada bili nepravedno zanemareni. Prvi put na tržištu Bosne i Hercegovine smo u prilici ponuditi kreditni proizvod kojim ih nagrađujemo“, izjavio je Jasmin Spahić, izvršni direktor za poslovanje sa stanovništvom i poduzetnicima.

"Jedini uslov za realizaciju bonusa je da klijent ne kasni u otplati. Na ovaj način pokazujemo da posebno cijenimo klijente i njihovu odgovornost prema preuzetim obavezama“, dodao je Spahić.

Ovi krediti su u ponudi od 13.10.2014. Više informacija o ovom kreditu moguće je dobiti na www.sberbank.ba ili bilo kojoj poslovnici banke.

Oznake: Sberbank BH,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!