Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Saradnja prekinuta jer je BN TV tražio 300.000 dolara na godišnjem nivou

Obzirom na nedavne medijske špekulacije o razlozima prekida emitovanja BN TV na Telemach platformi, želimo pružiti javnosti više informacija vezanih za ovu odluku.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Telemach je dio United Group, koji pregovara i kupuje većinu TV sadržaja za sve članice grupe. United Group je imao ugovor sa BN TV koji je istekao 30.11.2015.g.

Tokom pregovora o obnovi ugovora čelnici BN TV-a su insistirali na peterostrukom povećanju naknade koju plaća United Group (oko 300.000 dolara na godišnjem nivou) bez značajne promjene kvaliteta programa koji bi mogao opravdati takav dramatičan porast cijene.

Budući da nije ekonomski isplativo za United Group platiti takav iznos za kanal, bez značajnog povećanja cijena za naše krajnje korisnike, donesena je odluka da se neće obnoviti ugovor sa BN TV na svim platformama United Group.

Bilo koja sugestija da je odluka o obustavi BN TV politički motivirana je lažna. Odluka je donešena isključivo iz jednog razloga, a to je neopravdan zahtjev BN TV da se poveća naknada za emitovanje kanala koju potražuju od UG koju mi nismo u mogućnosti prenijeti dalje na naše krajnje korisnike.

Iskreno nam je žao što je došlo do prekida saradnje između BN TV i United Group, kao posljedice njihovog zahtjeva za povećanje naknade za emitovanje kanala od strane United Group, i spremni smo ugovor obnoviti po uslovima prethodnog ugovora.

Naša lista TV kanala još uvijek nudi gledateljima mnogobrojne prednosti s puno iznimnog sadržaja i najvećom HDTV ponudom na tržištu. Nastavit ćemo pozorno slušati zahtjeve naših korisnika u vezi TV sadržaja i dalje tražiti načine kako bi dodatno obogatili našu ponudu sa najboljim odnosom između troška i vrijednosti koju dobija naš krajnji korisnik.

 





Oznake: Telemach,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!