Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

BIHAMK dostigao broj od 50.000 aktivnih članova!

Ovaj izuzetan uspjeh je još jedan dokaz velikog povjerenja građana i vozača iz cijele Bosne i Hercegovine u BIHAMK i  kvalitet njegovog rada. Podatak koji posebno raduje jest da je lojalnost članova u ovoj godini znatno povećana.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača osiguranja - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Naime, postotak članova koji su u ovoj godini produžili članstvo popeo se na preko 75%, što najbolje govori o zadovoljstvu uslugama i članskim pogodnostima BIHAMK-a, a stabilna baza vjernih članova kluba predstavlja najbolju garanciju u siguran rast članstva i u narednim godinama. Kada je riječ o strukturi članova po kategorijama, i dalje je najzastupljeniji START paket koji je odabralo dvije trećine članova. Najveći rast zabilježen je u kategoriji članskog paketa CLASSIC koji je radi kvalitetnog seta članskih pogodnosti i većeg obima pomoći na cesti odabrao svaki peti član BIHAMK-a. 

Broj žena članica je neznatno manji u odnosu na prošlu godinu. Na promjeni tog trenda u BIHAMK-u će se aktivno raditi u narednom periodu, jer je ženska populacija upravo ona kod koje postoji izražena potreba za članskim uslugama. BIHAMK spada u red malog broja srodnih organizacija u Evropi koja u posljednjih deset godina bilježi kontinuirano povećanje članstva, što je, imajući u vidu ekonomsku krizu i nepovoljne uslove za obavljanje ove vrste djelatnosti, izuzetan uspjeh.


Omasovljenje članstva BIHAMK-a rezultat je velikog truda uloženog u realizaciju pomno osmišljene strategije koja podrazumijeva niz koordiniranih aktivnosti. Ključ rezultata ostvarenih u članstvu jeste u kvaliteti i pouzdanosti  usluga pomoći na cesti i uspješnom kreiranju novih članskih povlastica. Imajući u vidu činjenicu da koncept mobilnosti nije više vezan samo za vozila i pomoć na cesti i da članovi traže nove usluge koje će im olakšati život u
svim aspektima mobilnosti, BIHAMK je, analizirajući potrebe članova i njihove potrošačke navike,  kontinuirano obogaćivao člansku ponudu pri čemu su korištena najboljia iskustva velikih evropskih klubova. 

Od novina koje su poboljšale člansku ponudu izdvaja se projekat BIHAMK Shop koji članovima omogućava veću vrijednost članstva kroz ostvarenje ušteda pri kupovini odabranih proizvoda. Ovaj projekat, koji je izazvao veoma pozitivne reakcije,u budućnosti bi trebao osigurati dodatni kvalitet članskih pogodnosti, te kroz proširenje ponude i povećanje broja BIHAMK Shop lokacija privući nove članove.

BIHAMK spada u red malog broja srodnih organizacija u Evropi koja u posljednjih deset godina bilježi kontinuirano povećanje članstva, što je, imajući u vidu ekonomsku krizu i nepovoljne uslove za obavljanje ove vrste djelatnosti, izuzetan uspjeh.  

CoBrand kartica je još jedan novitet kojeg je BIHAMK, u saradnji sa partnerima projekta, pokrenuo prošle godine u nastojanju da svojim članovima ponudi još kvalitetniju uslugu. Moja plus kartica, jedinstvena kartica nastala kao  rezultat saradnje sa dvjema domaćim kompanijama – Mojom bankom i ASA Osiguranjem, nudi najbolje iz segmenata finansijskih usluga, osiguranja i pomoći na cesti, čime su se ove bh. kompanije ujedinjenim snagama željele dodatno približiti svojim klijentima.

Prema istraživanju sprovedenom među članovima, velikog efekta na ovakav rast ima i značajan razvoj i brojne nove pogodnosti u okviru BIHAMK Bonus programa
Posebno pozitivan efekat na članstvo ostvaren je potpisivanjem ugovora o saradnji sa kompanijom Petrol BH d.o.o., čime su svi članovi BIHAMK-a stekli jedinstvenu člansku povlasticu na tržištu – nižu cijenu goriva.


Pored kontinuiranog razvoja novih članskih usluga i pogodnosti, te implementacije modernih tehnologija, ostvarenim rezultatima u članstvu značajno je doprinijela i realizacija strateškog projekta BIHAMK-a kojim je omogućena dostupnost članstva svim zainteresovanim kroz izuzetno jednostavan proces učlanjenja putem više
od 500 lokacija za učlanjenja na cijeloj teritoriji BiH.


Ostvareni rezultati u okviru članstva predstavljaju veliki podstrek u BIHAMK-u da i u narednom periodu nastavi predan rad na poboljšanju članskih usluga i pogodnosti prilagođavajući se potrebama svojih članova. 

 

 

 

 

 





Oznake:
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!