Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

U Mostaru, Zenici, Sarajevu i Kiseljaku, djeci bez roditeljskog staranja, bolesnoj djeci i djeci čiji roditelji ne mogu priuštiti novogodišnji paketić Telemach uručio nekoliko stotina novogodišnjih paketića

U povodu nastupajućih praznika, predstavnici kompanije „Telemach“ obišli su Hematoonkološki odjel Kliničkog centra Univerziteta u Sarajevu, „Udruženje slijepih Zenica“ , udruženje roditelja osoba sa posebnim potrebama „Zvijezda“ u Zenici, djecu sa posebnim potrebama "Centar Duga" u Kiseljaku te ustanove „Sveta obitelj“ i „Sunce“ u Mostaru i tom prilikom podijelili novogodišnje paketiće najmlađim mališanima pomenutih ustanova.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača telefonskih i internet usluga - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Tim kompanije "Telemach" je na ovaj način izmamio osmijehe na licima mališana te ih animirao da pjevaju, recituju, raduju se i uživaju u iznenađenjima koja smo im pripremili. Podsjećamo, predstavnici Telemach-a dijelili su novogodišnje paketiće i mališanima ispred sarajevske Katedrale, a u okviru pružanja podrške kompanije Telemach projektu „Banka koštane srži“.

 

 

"Podjelom paketića ispred Katedrale prije nekoliko sedmica započeli smo novogodišnju tradicionalnu prazničnu turneju u okviru koje smo podjelili paketiće i djeci u Mostaru, Zenici, Kiseljaku i Sarajevu. Nastojat ćemo da i ubuduće budemo podrška lokalnoj zajednici i kroz ovaj vid direktne pomoći najosjetljivijoj populaciji u našem društvu", rekao nam je Kenan Đonko direktor prodaje, korisničkog odnosa i marketinga, kompanije Telemach.

  

Oznake: Telemach,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!