Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Ziraat Bank BH ući će na tržište Bosne i Hercegovine sa osiguranjem i lizingom, najavio je danas u Sarajeviu Huseyin Aydin, generalni direktor Ziraat Bankasi u Turskoj nakon potpisivanja ugovora o novoj kreditnoj liniji Ziraat Banke za BiH u vrijednosti 50 miliona eura.
On je priznao kako je Banka, koja je prva među stranim bankama došla u BiH 1997. godine, u prošlosti pravila streteške greške u BiH, ali da se one ispravljaju.
- Do prije dvije godine nismo mogli sve svoje mogućnosti realizirati u BiH. Ne odgovara veličini i kredibilitetu Ziraat banke da od 17 velikih banaka u BiH bude na 15. mjestu. Trebamo imati fundametalnu tehnologiju. Priznajemo greške koje su bile do nas, ali u posljednje dvije godine ih ispravljamo i razvijamo se, kazao je Aydn.Dodao je je Ziraat Bank BH po aktivi deveta banka, a cilj je da za dvije godine bude među prvih pet, a krajnji cilj je da bude jedna od tri vodeće banke u BiH.
- Imamo povećanje zapošljavanja u banci u posljednje dvije i po godine od 52% i širom BiH otvaramo poslovnice. Ali, kada bude došla osiguravajuća kuća i lizing mi ćemo na ozbiljan način doprinijeti razvoju BiH, naglasio je Aydin.
Dodao je da će Call centar banke koji je sada smješten u Turskoj biti preseljen u BiH.


Zajedno sa osiguravajućom kućom, leasingom i investicijskim odjelom Call centar biće smješten u poslovnoj zgradi Banke sa 12.000 kvadratnih metara korisnog prostora koja se gradi u Sarajevu, na lokaciji između sjedišta EP BIH i hotela Bristol.
- Sve tehnološke operacije koje su budu radile za Balkan želimo preseliti u BIH, obznanio je Aydin dodajući da je Ziraat banka trajno opredijeljena da ostane u našoj zemlji.
Ziraat Banka osnovana je 1863. godine, a trenutno posjeduje aktivu od 72 milijarde eura, te kreditini portfolio od 38 milijardi eura.

Posluje u 17 zemalja, ima 1.636 poslovnica i 24.000 uposlenih.

Oznake: Ziraat Bank BH ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!