Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Sparkasse Bank je donirala Gradu Bijeljina 20.000 KM za finansiranje projekta pomoći stambeno nezbrinutim i socijalno ugroženim porodicama.

„Izuzetno smo zahvalni Sparkasse Bank na ovoj donaciji. Mnogo ljudi u majskim poplavama je ostalo bez ičega, a i prije poplava veliki broj stanovnika Bijeljine je bio u teškoj materijalnoj situaciji i primao pomoć preko Centra za socijalni rad. Našim sugrađanima će i dalje trebati pomoć, a u narednim danima ćemo odlučiti kako ćemo rasporediti sredstva iz ove donacije“, najavio je Mićo Mičić, gradonačelnik Grada Bijeljina.



Na slici : Velibor Ostojić, direktor Filijale Bijeljina i Mićo Mićić, gradonačelnik Grada Bijeljina (sa lijeva na desno)

„U skladu sa poslovnom misijom i društveno odgovornom orijentacijom naše banke, odlučili smo da Gradu Bijeljina u kojem je Sparkasse Bank inače prisutna već duže od četiri godine, pomognemo upravo na ovaj način. Krajnji cilj je zbrinjavanje lica koja žive u neuslovnim stambenim jedinicama, a čiji je broj naglo porastao usljed djelovanja elementarnih nepogoda, posebno na teritoriji grada Bijeljine. Uvažavajući potrebe najugroženijih grupa u bh. društvu, mi se nećemo zaustaviti na ovoj humanitarnoj akciji, te ćemo i dalje pomagati onima kojima je naša pomoć neophodna.“  Izjavio je Kenan Đonko, direktor Direkcije za marketing, komunikacije i kvalitet usluge.



Oznake: Sparkasse Bank,