← Nazad Ponuda:

Životno osiguranje - Dunav osiguranje a.d.


0 na osnovu 0 kometara
Pošalji upit za ponudu.

Osiguranje života

Od davnina čovjeku su uvijek prijetile opasnosti koje su dovodile u pitanje njegov život...

Promjene kroz koje naše društvo prolazi zahtijeva od nas da razmišljamo o nama i o našoj porodici. Osiguranje života je vrsta osiguranja lica kojom možete da obezbijedite osiguravajuću zaštitu i štednju i time izbjegnete finansijsku neizvjesnost u poznijim godinama.

U ponudi Dunav osiguranja a.d. Banja Luka, moguće je sklopiti polisu:

  • Mješovitog osiguranja (osiguranje+štednja)
  • Riziko osiguranje (osiguranje u slučaju smrti osiguranika)

Zašto pokloniti povjerenje nama?

Preko 140 godina postojimo zbog Vas i znamo da je život cjelina, a ne dio. Naš život se sastoji od malih stvari. Vrlo rijetko se pojavljuje prilikа, gdje sa malo možemo učiniti mnogo.

Život je dragocjen – Zaštitimo ga.

Zašto vam je potrebno životno osiguranje?

Zato što je život pun neizvjesnosti. Možete da birate između neizvjesne budućnosti, ili da se sami pobrinete za svoj standard i ne zavisite od drugih kada budete stari i bolesni. Uz sve to, odgovorni ste prema svojoj porodici, jer ste je polisom životnog osiguranja finansijski zbrinuli za slučaj neželjenog događaja – iznenadne smrti.

Osiguranje života je, zapravo, vid dugoročne štednje i ulaganja. U slučaju neželjenog događaja, prestaje obaveza plaćanja premije, a cijela osigurana suma se isplaćuje korisniku polise.

Ko se može osigurati i zašto?

  • Mogu se osigurati sve zdrave osobe, odgovorne prema sebi i svojim bližnjim, sa navršenih 15 – 80 godina. Svi želimo da imamo ugodnu i bezbrižnu starost, da ne razmišljamo imamo li novca da kupimo lijek, platimo operaciju ili obradujemo svoje bližnje malim poklonom.
  • Trajanje osiguranja: 5 – 25 godina
  • Uz polisu životnog osiguranja moguće je priključiti dopunsko osiguranje od posljedica nesrećnog slučaja, kojim se obezbjeđuje dodatna suma za slučaj smrti i povrede
  • Premija se plaća u konvertibilnim markama, mjesečno, godišnje ili jednokratno.

Kako ostvarujete pravo na dobit?

Društvo oplemjenjuje i uvećava Vaša sredstva ulaganjem u sigurne i profitabilne programe, pod nadzorom Agencije za osiguranje Republike Srpske.

Od ukupne ostvarene dobiti u osiguranju života, Društvo Dunav osiguranje a.d. Banja Luka, 85% raspodjeljuje svojim korisnicima.

Ostvarena dobit pripisuje se na kraju svake poslovne godine i dodaje se osiguranoj sumi. Dobit će Vam biti isplaćena zajedno sa ugovorenom sumom, po nastanku osiguranog slučaja.

Svaki odnos zasniva se na povjerenju. Mi vjerujemo da ćete napraviti pravi izbor i obezbijediti spokojan život sebi i svojoj porodici.

   
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!