← Nazad Ponuda:

Grawe bez rizika - Grawe osiguranje dd


0 na osnovu 0 kometara
Pošalji upit za ponudu.

Osigurajte sigurnu i stabilnu budućnost Vas i Vaše porodice bez rizika

Zamislite da ne morate brinuti o mogućim poteškoćama ili strahovati od onoga što donosi budućnost. Teško se pripremiti za sve životne izazove, ali neke od njih moguće je značajno olakšati. Nepredvidljivi udarci sudbine, čovjeka mogu iznenada stajati života, te porodici zadati velike probleme. U takvim slučajevima, porodica ostaje bez dijela primanja i upitni postaju planovi o školovanju djece, isplati kredita, očuvanju imovine kojom se jamči njegova isplata i sl. GRAWE osiguranje d.d. Sarajevo je iz svih ovih razloga kreiralo tarifu životnog osiguranja GRAWE BEZ RIZIKA koja rješava finansijske probleme nastale zbog prijevremene smrti, te preostala finansijska opterećenja i odgovornost svodi na najmanju moguću mjeru.

Karakteristike GRAWE BEZ RIZIKA  

Kod tarife životnog osiguranja GRAWE BEZ RIZIKA pokriće je u toku trajanja osiguranja uvijek jednako ugovorenoj osiguranoj sumi.

Osiguranje života za slučaj smrti sa jednakom osiguranom sumom sve vrijeme trajanja osiguranja i sa plaćanjem premije sve vrijeme trajanja osiguranja ili skraćenim trajanjem plaćanja premije.

Suma osiguranja dospijeva nakon smrti osigurane osobe u vremenu trajanja osiguranja. Premije se plaćaju do isteka godine u kojoj je osiguranik preminuo, a najkasnije do kraja trajanja plaćanja premije.

   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!