Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Predsjednik Slovenije Borut Pahor u razgovoru sa članovima Odbora Samit100 biznis lidera regiona ukazao je na značaj regionalne saradnje i dodao da je u tom smislu jako značajna politička podrška.

Sastanku sa Pahorom prisustvovali su i Amer Bukvić, generalni direktor BBI banke i član Upravnog odbora Samita 100 iz Bosne i Hercegovine i Eldin Hadžiselimović, član Uprave ASA Holdinga i direktor prodaje.



Sastanak je bio posvećen pripremi za najveći skup poslovnih lidera Samit100 Jugoistočne Evrope, koji će se ove godine održati 1. i 2. juna u Sloveniji u Portorožu. Glavna tema sastanka je mogućnost regionalne saradnje u oblasti energetike, turizma, saobraćaja i infrastrukture i finansijskog sektora.

Predsjednik Slovenije Borut Pahor je ocijenio da je Samit100 veoma važna inicijativa za modernizaciju regiona i da je važno da se fokusiraju na ekonomiju i politiku . "Zato smo dali punu podršku regionu za ovaj projekat, a mi ćemo uraditi naš dio posla, kao što je usklađivanje zakonodavstva, rješavanje političkih problema, dok sa druge strane od privrednika se očekuje da preuzmu svoj dio. U Samitu 100 prepoznajem optimizam i aktivne napore za razvoj. Važno je da se ovaj region pokazuje da je u stanju da obezbijedi sopstveni napredak, jer ima mnogo toga što možete da ponudite," kazao je Pahor.

Ovom prilikom Amer Bukvić, predstavio je 6. međunarodnu investicijsku konferenciju Sarajevo Business Forum 2015 koja se ove godine održava 13. i 14 maja u Sarajevu pod nazivom “Jedna regija, jedna ekonomija” i pozvao predsjednika Slovenije i članove Samita 100 da i ove godine budu dio ovog značajnog regionalnog događaja.

“Sarajevo Business Forum ove godine stavlja u fokus cijeli Region promovišući viziju Regiona kao evropskog centra za proizvodnju zdrave hrane, centra informacionih tehnologija i centra edukacije za strane studente,” rekao je Bukvić.





Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!