Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

NLB Banka d.d., Sarajevo aktivno radi na unapređenju servisa elektronskog bankarstva za fizička lica - NLB Klik, kako bi osigurala još jednostavniji i sigurniji način korištenja NLB Klika koje klijentima donosi uštedu vremena i novca.

Uz ranije pristupne podatake, NLB Banka novom generacijom elektronske Banke osigurava dodatni nivo sigurnosti u vidu SMS OTP-a  (jednokratne lozinke koju klijenti  dobivaju na svoj mobilni telefon)  za prijavu prilikom plaćanja naloga i ulaza u novu aplikaciju.

Nova platforma se prilagođava tehničkim uređajima koje klijenti koriste, bilo da se radi o računaru, laptopu ili mobilnom telefonu.

„Početkom idućeg mjeseca, našim klijentima ćemo predstaviti novu platformu elektronskog bankarstva kojom osiguravamo najviši standard u korištenju bankarskih usluga. Korištenje elektronskog bankarstva osim što donosi uštede klijentima Banke, štedi i vrijeme, jer klijenti mogu na vrlo jednostavan način platiti svoje režije i druge račune, izvršiti prenos novca, ostvariti 50% niže naknade u odnosu na plaćanje na šalteru Banke, te imati uvijek uvid u svoje račune“, naglasila je Lidija Žigić, izvršni direktor i član Uprave NLB Banke.

Osim nove generacije elektronskog bankarstva koja je dostupna klijentima, a koja omogućava stalan  uvid u stanje po računima, NLB Banka je omogućila da klijenti na više jednostavnih načina mogu imati uvid u stanje svojih računa. Za klijente NLB Banke, naknada za podizanje novca debitnim karticama NLB Banke se ne naplaćuje, kao ni izvještaj o transakciji za debitne kartice NLB Banke. Naši klijenti nakon svake transakcije podizanja gotovine debitnom karticom na bankomatu, raspolažu sa informacijom o preostalom raspoloživom stanju na svom tekućem računu i ista je uvijek vidljiva i na ispisu sa bankomata.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Koristeći uslugu Kontakt centra Banke klijenti mogu putem ličnog identifikacijskog broja (LIB) koji se dodjeljuje na zahtjev klijenta provjeriti stanje na računu bez naknade.

Također, dostupna je i usluga SMS bankarstva, koja omogućava da na moderan i praktičan način klijenti imaju pristup svom transakcijskom računu 24 sata dnevno. 

 





Oznake: NLB Banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!