Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

U Sarajevu je u petak okončan dvodnevni rad 2. FinConf međunarodne konferencije posvećene inovacijama u finansijskom sektoru. 


Više od 200 učesnika, domaćih i internacionalnih eksperata iz finansijske sfere, a prije svega oblasti bankarstva i osiguranja, imali su priliku da u okviru osam panel diskusija razmijene mišljenje o savremenim trendovima u ovoj oblasti kao i da sagledaju kakvu poziciju i budućnost u aktuelnim procesima imaju Bosna i Hercegovina i njen financijski sektor. 

Na kraju dva, po ocjeni učesnika vrlo uspješna konferencijska dana, najuspješnijim bosanskohercegovačkim bankama koje su rangirane na osnovu javno objavljenih revizorskih izvještaja za 2015. godinu uručena su tradicionalna priznanja „Zlatni BAM“ koja već 14 godina dodjeljuje magazin „Banke i Biznis u BiH“

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Ove godine UniCedit Bank d.d. Mostar nosilac je četiri priznanja, za najveću aktivu, ukupni kapital, ROE - prinos na dionički kapitali ROA - prinos na aktivu (%) u 2015. godini.

Raiffeisen Bank BH d.d. Sarajevo osvojila je „Zlatni BAM“ za najveći dionički kapital, Nova banka a.d. Banja Luka dobitnik je priznanja za najveću aktivu među bankama sa pretežno domaćim kapitalom, dok je zahvaljujući najvišem procentualnom rastu depozita u 2015. godini priznanje “Zlatni BAM“ osvojila Union banka d.d. Sarajevo, izvijestili su iz magazina Banke i Biznis u BiH.

 



Oznake: