Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Nakon godišnjih odmora, putovanja i brojnih događanja koja prate ljetni period, na red dolazi analiza stanja finansija, a u okviru nove kampanje pod nazivom „Na tragu sreće“, Raiffeisen banka je ponudila novčane kredite po atraktivnoj kamatnoj stopi.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

U okviru ove ponude, dostupni su novčani krediti kao i krediti za refinansiranje obaveza u drugim finansijskim institucijama po kamatnoj stopi već od 4,39% (EKS 6,07% *), koja može biti fiksna ili promjenjiva, prema klijentovom izboru. Dodatna pogodnost je naknada za obradu kredita 0%.

Novu kampanju prati i nagradna igra „Osvoji auto“ za postojeće i nove klijente Raiffeisen banke. Svi klijenti koji prenesu platu u Raiffeisen banku ili postanu korisnici novčanog ili zamjenskog kredita, a već primaju platu u Banci, imaju mogućnost da osvoje automobil Toyota Corolla ili jedan od pet mobilnih telefona Samsung Galaxy S8.

U skladu sa zakonom, nagradna igra na području Federacije Bosne i Hercegovine i Brčko distrikta traje do 30.11.2017., a na području Republike Srpske do 31.10.2017. pri čemu je predviđen zaseban nagradni fond u vidu jedne glavne nagrade i 5 utješnih nagrada.
Imena sretnih dobitnika bit će objavljena 31.12.2017. godine u dnevnim novinama te na web stranici www.raiffeisenbank.ba, gdje je dostupno i više informacija o samoj nagradnoj igri, te posebnoj ponudi novčanih kredita.


*EKS – efektivna kamatna stopa je izračunata za klijenta koji prima platu u Banci, uz promjenjivu kamatnu stopu na iznos kredita KM 50.000 i rok otplate 3 godine, sa uključenim troškovima naknade za vođenje kreditnog računa, kupovine mjenica, naknade za vođenje Paketa računa za cijeli period otplate, te troškom osiguranja.Visina kamatne stope ovisi o poslovnom odnosu klijenta sa Bankom.
Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!