Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

NLB Banka je obogatila svoju ponudu kredita fizičkim licima sa stambenim kreditom sa fiksnom kamatnom stopom do 10 godina, koji omogućava svim građanima da investiraju u vlastiti stambeni prostor po povoljnim uslovima ne razmišljajući o eventualnim promjenama visine kamatne stope u toku otplatnog perioda.

"Svjesni smo da je rješavanje stambenog pitanja jedan od najvećih problema stanovnika Bosne i Hercegovine i ovom akcijom želimo ponuditi stambeni kredit s fiksnom kamatnom stopom do 10 godina koji osigurava jednaku ratu tokom cijelog otplatnog perioda. Ovakav način kreditiranja garantuje dugoročnu stabilnost našim klijentima, a što je posebno važno domaćinstvima sa nižim primanjima, kao i mlađoj populaciji"- izjavila je Lidija Žigić, izvršna direktorica i član Uprave NLB Banke.

Također, u toku je akcija gotovinskih, zamjenskih i hipotekarnih kredita koji klijentima omogućavaju da uz još povoljnije uslove dođu do potrebnih finansijskih sredstava u ovoj godini. Klijentima su omogućene i niže kamatne stope, kao i duži rokovi otplate.

Zaštitno lice reklamne kampanje akcije kredita NLB Banke je mladi bh. muzičar Amel Ćurić.

Početak saradnje ozvaničen je kroz snimanje reklamnog TV spota u kojem je Amel Ćurić glavni protagonista akcije stambenih kredita sa fiksnom kamatnom stopom, a koji ujedno simoblizira sve mlade ljude u našoj zemlji koji tragaju za rješenjem svog stambenog pitanja, žele unaprijediti svoj stambeni prostor ili ga opremiti.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

NLB Banka će maksimalnom podrškom i jednostavnom procedurom osigurati da klijenti Banke budu veoma zadovoljni novom akcijom kredita.

 

Oznake: Krediti, NLB Banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!