Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Premijer Federacije Bosne i Hercegovine Fadil Novalić primio je danas u sjedištu Vlade FBiH u Sarajevu, delegaciju International Investiment Bank iz Bahreina koju su činili predstavnici ove finansijske institucije iz više zalivskih zemalja.

Gosti, koji će učestvovati na ovogodišnjem Sarajevo Business Forumu, posebno su se interesirali za mogućnosti investiranja u našu zemlju, a naročito u oblasti nekretnina i turizma.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Jedna od prilika da se dodatno informiraju o ovim mogućnostima je i razmjena delegacija iz naše i zemalja Zaliva, kako bi se potencijalni investitori što bolje upoznali o mogućnostima ulaganja u našu zemlju. Posebno je naglašeno da je značajan korak ka približavanju Bosne i Hercegovine napravljen ukidanjem viza za ove zemlje, te uspostavljanjem direktnih avionskih linija iz zalivskih zemalja za Sarajevo.

Predstavnici International Investiment Bank su istakli potrebu da se mogućnosti Bosne i Hercegovine još više predstave u njihovim zemljama, a jedan od načina je da to učini delegacija Vlade FBiH na čelu s premijerom, koju su pozvali u posjetu.

Kako su istakli članovi delegacije, više marketinga i promocije BiH značilo bi i puno više turista koji bi ovdje dolazili u ljetnjim mjesecima kako bi pobjegli od velikih vrućina u Zalivu.

-Namjera ove vlade je da potpuno otvorimo vrata biznisu – rekao je premijer Novalić, naglasivši da saradnja može biti znatno unaprijeđena još boljom komunikacijom na nivou privrednih komora naše i ovih zemalja.

Gosti su kao jednu od prepreka za investiranje u BiH naveli komplicirano zakonodavstvo i poslovno okruženje, na čijem se poboljšanju, kako je rekao federalni premijer, intenzivno radi, saopćio je Ured Vlade FBiH za odnose s javnošću.

Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!