Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!


Zadovoljstvo je biti dobitnik ovog prestižnog priznanja koje predstavlja potvrdu naše poslovne strategije u čijem se središtu nalaze klijenti kojima uvijek nastojimo ponuditi savremene usluge visokog kvaliteta. Zahvaljujući našoj jakoj kapitalnoj poziciji te poboljšanom kvalitetu portfelja, zadržali smo našu poziciju na tržištu te klijentima ponudili kompletnu i unaprjeđenu uslugu“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke, te dodao da dobiveno priznanje pripada klijentima i poslovnim partnerima koji su nam ukazali svoje povjerenje, ali i zaposlenicima Banke bez čijeg zalaganja ovakav uspjeh ne bi bio moguć.

Renomirani poslovni magazin Global Finance je dvanaesti put Raiffeisen banci u Bosni i Hercegovini dodijelio titulu najbolje banke, na izboru najboljih banka na tržištima u razvoju u Srednjoj i Istočnoj Evropi. U skladu s inputima industrijskih analitičara, rukovodilaca korporacija i bankarskih konsultanata Global Finance bira najbolje banke na tržištima u razvoju u regionu.

 

 

 

 

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Kriteriji za izbor pobjednika uključuju rast aktive, profitabilnost, strateške odnose, usluge za klijente, konkurentne cijene i inovativne proizvode. Dodatno provedeno je ispitivanje grupe čitalaca iz oblasti privrede, a u cilju povećanja tačnosti i pouzdanosti rezultata. Magazin Global Finance, mjesečnik osnovan 1987. godine, te koji ima preko 50.000 čitalaca u 188 zemalja, već 23 godine bira najbolje banke na tržištima u razvoju. 

Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!