Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

„Pored toga što našim klijentima nudimo inovativne i prilagođene proizvode i usluge kontinuirano im nastojimo ponuditi i dodatne vrijednosti. Zadovoljstvo mi je što u okviru trenutno dva aktuelna programa nagrađivanja imamo mogućnost da nagradimo naše postojeće klijente koji nam svakodnevno ukazuju svoje povjerenje ali i nove klijente koji imaju priliku da osvoje vrijedne nagrade“, izjavio je Karlheinz Dobnigg, predsjednik Uprave Raiffeisen banke.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

U okviru nagradne igre pod nazivom „Nove veze ostvarujemo i nove klijente darujemo“ klijenti koji preusmjere svoja redovna mjesečna primanja na Raiffeisen banku imaju mogućnost da osvoje putovanje po svom izboru u vrijednosti od 5.000 KM ili jednu od brojnih drugih nagrada: mobitel, tablet, smartwatch, Play Station, sportski rusak i druge.

Jedini uslov za učešće u nagradnoj igri je da fizičko lice prenese mjesečna primanja te da ista budu uplaćena na tekući račun u Raiffeisen banci najkasnije do 31.10.2018. godine.

Također, u toku je i nagradna igra za postojeće klijente Banke „Nije formalnost Raiffeisen nagrađuje lojalnost“ koja traje do 03.12.2018. godine. Klijenti koji već primaju svoju platu ili penziju na tekući račun u Raiffeisen banci mogu osvojiti jednu od fantastičnih nagrada - putovanje, mobitel, sat, laptop, tablet i druge. Da bi ovi klijenti učestvovali u nagradnoj igri potrebno je da tačno odgovore na nagradna pitanja, a nagradnoj pitalici mogu pristupiti putem Facebook stranice Raiffeisen banke.

Detaljnije informacije kao i pravila ove dvije nagradne igre dostupni su na: www.raiffeisenbank.ba





Oznake: Raiffeisen Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!