Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Načelnik Općine Srebrenica Ćamil Duraković i direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom BBI banke Amel Kovačević potpisali su danas u Sarajevu Memorandum o razumijevanju kojim je dogovorena buduća saradnja na organizovanju Investiciono-razvojne konferencije u ovoj općini.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

„ Želimo da prijatelji Srebrenice shvate da je najbolja pomoć investiranje i na taj način otvaranje radnih mjesta za građane ove Općine. Namjera nam je da se prijatelji Srebrenice ovog grada sjećaju cijele godine, a ne samo 11. jula. Organiziranjem investicijske konferencije uz naše partnere, a danas je to BBI banka, pokušat ćemo umjesto sadake građanima obezbjediti radna mjesta i dobre uvjete života. Interes da učestvuju u ovom projektu osim BBI banke pokazao je i UNDP. Nadamo se otvaranju novih radnih mjesta u općini Srebrenica“, izjavio je nakon potpisivanja memoranduma Ćamil Duraković, načelnik Općine Srebrenica.

Direktor Sektora za poslovanje sa stanovništvom Amel Kovačević istako je da BBI banka već šest godina organizira Sarajevo Busines Forum, jednu od najznačajnijih investicijskih konferencija u ovom dijelu svijeta te da će stečena iskustva, kontakte, stručnu pomoć oko pripremanja projekata rado ustupiti Općini Srebrenica.

BBI banka u temeljima svoje korporativne kulture ima ugrađeno brigu za društvo u kojem posluje kroz različite projekte. Podrška razvoju privrede BiH vodilje su našeg poslovanja i sa zadovoljstvom smo prihvatili podršku u organizaciji Investiciono-razvojne konferencije u Sreberenici“, kazao je Kovačević.

Oznake: Bosna Bank International dd,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!