Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Nova akcijska ponuda Sparkasse Bank u trajanju do 30.11.2016. može biti rješenje za sve one koji žele kupiti svoju prvu ili uložiti novac u dodatne nekretnine – stambeni krediti sa hipotekom uz rokove otplate do 30 godina i bez ograničenja u iznosu.

Naknada za obradu kredita je minimalnih 0,5%, a za osobe do 35 godina starosti je obrada kredita besplatna. Klijenti mogu ostvariti nominalnu kamatu od 3,99% na iznose preko 100.000 KM i rokove otplate do 10 godina, uz mogućnost odabira fiksne ili promjenjive kamatne stope.
Efektivna kamatna stopa je već od 4,36% u FBiH, a u Republici Srpskoj od 4,54%.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Alma Kratovac, Direktorica Sektora za poslovanje sa stanovništvom Sparkasse Bank, kaže da su kamatne stope na stambene kredite u ovoj akcijskoj ponudi dosegle rekordno nizak nivo.
Najniža kamatna stopa od 3,99% se može ostvariti uz određene uslove, kao što je iznos mjesečnih primanja korisnika kredita i/ili domaćinstva te odgovarajući rok otplate. Međutim, čak i ako klijenti ne zadovoljavaju neke od navedenih uslova, kamatne stope koje mogu ostvariti na kredite prema uslovima koje ispunjavaju, su i dalje značajno povoljnije nego je to bio slučaj u proteklih nekoliko godina.

Ovo je također idealna prilika za osobe do 35 godina starosti, jer uživaju pogodnost gratis obrade kredita, što na velike kreditne iznose predstavlja značajnu uštedu: „Izašli smo sa proizvodom pod krilaticom „OsamoSTANite se“, u nadi da ćemo imati priliku da svojom uslugom podržimo mlade bračne parove ili pojedince koji žele ostvariti konačnu samostalnost i riješiti stambeno pitanje.
Kupovina prve nekretnine je jedna izrazito važna životna odluka, za koju nije dovoljno samo pronaći adekvatan kreditni proizvod, nego je neophodno imati dobrog, profesionalnog savjetnika koji će vas pratiti kroz cijeli proces.

Mi uvijek savjetujemo svojim klijentima, a prije svega mladima kojima se posvećujemo sa posebnom pažnjom, da istraže sve opcije, uporede različite ponude, sagledaju svoje finansijske mogućnosti, i tako donesu odluku. Sparkasse Bank ima stambene centre u kojima im je na raspolaganju prodajno osoblje specijalizirano isključivo za stambeno finansiranje, i koje im u tome može biti posvećen i pouzdan savjetnik“.

Klijenti koji apliciraju za stambeni kredit sa hipotekom do 30.09.2016., mogu osvojiti i vrijedne nagrade za  opremanje doma, a prema pravilima nagradne igre objavljene na web stranici Sparkasse Bank.





Oznake: Sparkasse Bank,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!