Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Prije nešto više od deset godina nismo mogli ni sanjati koliko ćemo, zapravo, svoga vremena posvetiti društvenoj mreži koja je izazvala zavisnost kod mnogih.

Uskoro će se navršiti 11 godina otkako je Mark Zuckerberg zajedno sa prijateljima sa fakulteta 4. februara 2004. godine pokrenuo stranicu tada nazvanu TheFacebook.com, mrežu koja se vremenom usavršavala i do današnjeg dana osvojila 1,1 milijardu korisnika. Korisnici su objavljivali svoje fotografije, statuse, trenutke sreće, tuge, uspjeha i neuspjeha.

Sada, uz pomoć nove Facebook aplikacije, imate priliku da saznate koliko dugo vremena ste proveli na ovoj društvenoj mreži od momenta kada ste postali njen korisnik. Facebook vam neće dati informaciju koliko puta ste se ulogovali, iako sasvim sigurno posjeduju i taj podatak.

Kada pokrenete aplikaciju koja mjeri koliko ste vremena svog života proveli na Facebook-u, ona će proći kroz sve vremenske oznake i kroz svaki vaš komentar na feed-u, dok ne stigne do najstarijeg, a to je momenat kad ste napravili svoj profil. Možda će se najviše šokirati oni koji su pretjerano aktivni na Facebook-u, jer će im se učiniti da će dobiti nerealno dug period boravka na najpopularnijoj društvenoj mreži.

Obratite pažnju na početak testa, pošto će vam aplikacija ponuditi opciju da provodite 17 minuta dnevno, što je vrlo vjerovatno manje vremena nego što bilo ko od nas provodi vremena na Facebook-u. Dakle, prvo unesite broj minuta (ne sati) kojih u prosjeku provedete na ovoj društvenoj mreži.

Zatim kliknite na “Start” i nađite neku zanimaciju, jer će ovom testu biti potrebno nekoliko minuta do krajnjeg rezultata.

Za sve vas koji provodite dugo vremena na internetu savjetujemo da pregledate kategoriju Internet na kliker.ba, izmjerite brzine vaše konekcije, uporedite dostupne ponude i pošaljete upit za onu najbolju.

Preuzeto sa: m:blog




Oznake:
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!