Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Nakon što je august proglasila za mjesec prijateljstva, već početkom mjeseca kompanija m:tel organizovala je zanimljive aktivnosti za sve prijatelje prvo u Banjoj Luci, a zatim i u Prijedoru.

Naši sugrađani imali su priliku da se druže, testiraju koliko se dobro međusobno poznaju, slikaju se u specijalnoj majici prijateljstva i osvoje zanimljive poklone. 

Bila je to prilika i da porazgovaramo sa sugrađanima na temu prijateljstva. Tako nam je Mirjana, učiteljica iz Banje Luke rekla: "To je najjača veza na svijetu poslije ljubavi“. 

Marko, učenik srednje škole imao je nešto drugačije mišljenje: "Biti prijatelj znači da cijeniš nekoga onakvog kakav jeste, da ga prihvataš sa svim manama i vrlinama, i da budeš tu, kada mu trebaš“. 

"Zato što imate prijatelje, družite se i u prijateljstvu vlada ljubav“, riječi su djevojčice Ivane iz Prijedora. Sreli smo i najbolje prijatelje, čije prijateljstvo je preraslo u ljubavnu vezu, pa čak i u brak. 
Karneval prijateljstva se nastavlja, pa nas u petak 8. augusta očekujte u centru Bijeljine, a već u subotu, 9. augusta u Brčkom.

U međuvremenu, pozivamo sve koji žele da ispune neku želju svom najboljem prijatelju, da popune formular na blog.mtel.ba, sačekaju da prođe mjesec prijateljstva, jer 1. septembra ove godine nečija želja će biti ispunjena uz malu pomoć kompanije m:tel. 

 

Sve prijavljene želje uveliko objavljujemo na zvaničnoj m.tel Facebook stranici, a neke od pristiglih su: kućni ljubimac, novi smartphone, renoviranje kuće, pribor za ribolov.

Prijavite želju svog prijatelja, možda baš ta bude ispunjena.

 

 

 

 

 

  

Oznake: Ponude, m:tel,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!