Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Već drugu godinu NLB Banka d.d. Sarajevo promoviše i finansijski podržava Teniski klub Classic i našeg najboljeg tenisera Damira Džumhura.

Ovakvim projektima društvene odgovornosti NLB Banka nastoji kontinuirano davati pozitivan doprinos društvu u kojem posluje i promovisati sport i sportiste koji postižu vrhunske rezultate.

Veoma smo ponosni što smo sponzor jednog mladog i perspektivnog teniskog kluba kao što je Classic iz Sarajeva. Upravo TK Classic okuplja učenike svih starosnih struktura i oba pola, s ciljem razvoja i popularizacije teniskog sporta.
Naš najbolji teniser Damir Džumhur je primjer kako se upornim radom i talentom može stići do vrhunskih rezultata i to na svjetskom nivou. Cilj nam je da svojom podrškom osiguramo finansijsku stabilnost Kluba i pomognemo našem Damiru da ostvari što bolji rezultat na predstojećoj Olimpijadi u Rio de Janeiru. - izjavio je Iztok Gornik, zamjenik direktora NLB Banke.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih banaka - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

Jedan od ciljeva NLB Banke d.d. Sarajevo je pozitivan uticaj na cijelo društvo, kako bi podstakli što više mladih ljudi da se bave ovim atraktivnim sportom. Kao društveno odgovorna kompanija, NLB Banka uvažava potrebe zajednice u kojoj živi i djeluje, i svojim sponzorskim ugovorima pomaže razvoju sporta u Bosni i Hercegovini.
Osim sporta, brojni su projekti za opće dobro društvene zajednice koje je NLB Banka podržala u kulturi, ekologiji i brizi za djecu i omladinu.

Oznake: NLB Banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!