Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

Novim poslovnim planom za period 2014.-2018. i sa planiranom reorganizacijom poslovne mreže NLB Banka d.d., Tuzla osigurava poziciju među vodećim bankama na finansijskom tržištu Bosne i Hercegovine

Skupština NLB Banke d.d., Tuzla je usvojila Poslovni plan Banke za period 2014.-2018., u skladu s kojim će Banka nastaviti sa aktivnostima ispunjenja potreba svojih klijenata, uvažavajući tržišne okolnosti i unapređivati ponudu finansijskih proizvoda i usluga, te obezbijediti nastavak uspješnog poslovanja. 

U sklopu usvojenog Poslovnog plana, u toku je i reogranizacija poslovne mreže, koja uključuje i promjenu ključnih ljudskih resursa tj. dosadašnjih članova Uprave Banke.

Uz veliku zahvalnost dosadašnjoj Upravi Banke za ostvarene rezultate poslovanja i realizaciju planskih veličina i u 2014. godini, Skupština Banke je imenovala privremenu Upravu, čiji članovi će, nakon inicijalnog perioda od tri mjeseca, u potpunosti preuzeti funkcije članova Uprave u narednom mandatu.

Kontinuitet upravljanja Bankom, članicom NLB Grupe, predstavlja privremeni direktor Iztok Gornik, koji je član rukovodstva Banke od 2010.

Ovom odlukom se nastavlja ispunjavati vizija NLB Banke d.d., Tuzla za održavanjem trajno visokog kvaliteta u svim segmentima poslovanja čime se osigurava pozicija među vodećim bankama na finansijskom tržištu Bosne i Hercegovine, te nivoa zadovoljstva klijenata.





Oznake: NLB Banka dd ,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!