Pojmovnik sadrži tumačenja i
pojašnjenja stručnih
pojmova.


Pojmovnik
preko 1000 različitih ponuda na jednom mjestu
  • Često ste za obilazak poslovnica i prikupljanje informacija o uslovima i ponudama trošili dragocjeno vrijeme?
  • Tražili ste pravi kredit za vas, najbolju štednju ili obavezno auto osiguranje?
  • Poredili karakteristike bankarskih kartica ili životnih osiguranja?
  • Razmatrali ste promjenu telekom operatera, internet ili TV paketa?

Na portalu kliker.ba sada birajte, poredite i kontaktirajte sve ponuđače jednostavno i brzo.
Anketa
Koliko platnih kartica posjedujete Vi lično?


Glasaj! Rezultati!

ASA osiguranje, domaća osiguravajuća kuća i osiguranje broj 1 u efikasnosti obrade i brzini isplate šteta na tržištu Bosne i Hercegovine predstavilo je novi proizvod osiguranja kuće ili stana – ASA Dom.

Paketi osiguravajućih proizvoda ASA Dom, na novi i drugačiji način uz kombinaciju imovinskih i drugih osiguranja, klijentima omogućavaju potpunu zaštitu svoje imovine, usluge ASA asistencije te zaštitu članova porodice.

Osim rizika od požara, loma stakla, izljeva vode ili drugih nezgoda koje se mogu dogoditi u domaćinstvu, klijenti u okviru ASA Asistencije, tri puta u toku godine imaju na raspolaganju hitne kućne intervencije bravara, vodoinstalatera, električara, staklara te usluge opravke grijanja.

Na Kliker.ba uporedite ponude svih ponuđača osiguranja - brzo i besplatno zatražite upit i uštedite >>

„ASA Asistencija podrazumijeva pružanje pomoći našim klijentima u hitnim intervencijama i dostupna je 24 sata dnevno. Uz ovu uslugu, klijenti u okviru ASA Dom proizvoda mogu zaključiti i osiguranje od nezgode za članove svoje obitelji, čime smo u potpunosti pokrili osiguravajuću zaštitu jednog doma i jedne porodice“, izjavio je izvršni direktor ASA osiguranja Adnan Hodžić.

Prema riječima direktora Hodžića ASA osiguranje je uslugu osiguranja imovine na tržištu naše zemlje podiglo na viši nivo. „Kao domaćoj osiguravajućoj kući smatramo da je i obaveza i odgovornost podsjećati i informisati građane o važnosti pravovremenog zaključenja osiguranja, u ovom slučaju osiguranja imovine. Svjedoci smo velikih imovinskih šteta u proteklom periodu, čije su posljedice upravo zbog neosigurane imovine snosili sami građani, stoga smo odlučili kreirati pakete proizvoda koji će biti dostupni svima – cjenovno ali i obuhvaćajući različita pokrića shodno različitim potrebama naših klijenata“.

Osiguranje imovine je moguće zaključiti kroz tri različita paketa i to su ASA Dom, ASA Dom Plus i ASA Dom Premium, a godišnja premija osiguranja imovine se kreće već od 1,5 KM za 1m2.

 

 

„Naša obaveza je isplata štete koja se bazira na uslovima ugovora o osiguranju koji je klijent izabrao i zaključio, a ASA osiguranje je u ovom segmentu sigurno najpouzdaniji partner na tržištu Bosne i Hercegovine“, zaključio je direktor Hodžić, pozivajući građane da na vrijeme razmišljaju o zaštiti svoje imovine.

 

Oznake: ASA Osiguranje,
Slični članci
   
Svi vaši komentari i prijedlozi na sadržaj, izgled i funkcionalnosti portala su dobrodošli - pišite nam!